tirsdag 1. februar 2011

MAKE OVER PÅ SYROMMET

For å si det sånn "nå er jeg i gang". Syrommet mitt er mitt fristed og der koser jeg meg virkelig. Men det begynte å bli et skikkelig roterom. Har innsett det lenge, men bare utsatt oppryddinga. Så kom jula og etter det har bare dagene gått...
Jeg begynte å male vegger i fjord, men ble aldri helt ferdig. Til all hell hadde jeg noe maling stående etter at jeg malte gangen og da var det lettere å sette i gang. Veggen var i utgangpunket røde oppe og grønn neders. Ganske ufyselig etter min smak.


Det var ganske mørkt og trasig. Overalt ble det hengt og lagt diverse sy greier og knappnåler var det overalt.



Det ble ganske lyst og mye triveligere. Samtidig som jeg var i gang, har jeg ryddet i alle bokser og esker med knapper, glidelås, tråd og nåler. Jeg har laget nye bokser med navn på slik at det skal bli mer oversiktelig.
Denne knaggrekka skal jeg male hvit  og den blir fin å henge fra seg ting på.



Jeg er nok en "samler". Har en del ting jeg skal fjerne og gi mer plass for det jeg virkelig trenger.  I kveld har jeg sydd nye gardinkapper som skal henges opp i morgen. Nye bilder kommer, så følg med fortsettelsen som kommer, he he.


1 kommentar:

  1. Hei! FAnt deg på Bentes blogg! Ser du er en kreativ sjel nordpå! Heng deg på eller tips noen andre i området:

    I samarbeide med interiørstylisten Signe Schineller lanserer Ytringen nå en stor oppussingskonkurranse. Hvem i distriktet kan vise til de beste resultatet etter oppussing av et møbel?

    Så sett i gang og puss opp, eller send inn bilder av oppussing du allerede har gjort. Vi kommer til å presentere noen av prosjektene underveis, mens den store kåringen blir i Ytringens hus og hytte-nummer 22. februar. Vinnerprosjektet blir premiert. Bidragene sendes til ytringen@ytringen.no. Merk med møbeloppussing. Frist 10 feb!!

    SvarSlett

Vi som står opp med sola.

I dag sto jeg opp litt før sola. Den kom over åskammen noen minutter senere. Dagen i dag blir nok fin. Graderstokken viser imidlertidig bare...