mandag 14. februar 2011

14 februar

i dag skriver jeg bare med en hånd pga senebetennelse. ikke kan jeg skrive store bokstaver heller...
som det seg hør og bør, skriver jeg dette idag fordi jeg må få ut min frustrasjon og kanskje fordi jeg håper på at noen har vært i en lignende situasjon med senebetennelse og med håp om at noen kan gi et godt tips om hva som kan hjelpe og lindre.
 må innrømme alle tårene som har strømmet og som er blitt tørket med stivt kjøkkenpapir. disse smertener er mer enn jeg kan klare. jammer, jammer, men en fødsel ville føltes bedre..har liksom noe mer igjen for den.
jeg har spist mye sjokolade disse dagene, som om ikke det var nok har jeg også lest det som står skrevet inni sjokoladepapiret, det har aldri hendt før. en sjokolade nytes ofte med lukkede øyne, som dere vet.  som ikke det er nok, jeg har nesten spist alle wienerbrødene vi kjøpte på rema til en god pris også.
som liksom for å bøte på all den usunne jeg har puttet i mitt usunne legeme, har jeg spist utallige minitomater, som jeg desverre har drukket masse,sterk kaffe til. innerst inne tror jeg ikke det bøter mye på den usunne livstilen jeg er inni e, men men.
som et lys i mørket ble jeg feiret i går med kake, blomster og kort.

til og med lille saga, hadde tegnet og skrevet. det varmer et bestemorhjerte og en vond bestemor arm.

i dag er alle reist, jeg er alene. tenker på hvilken doktor jeg skal ringe til. fastlegen min heter vakant og han er liksom så diffus, og det er ikke så mye hjelp å vente fra den kanten. i påvente av hvem jeg skal ringe, drikker jeg mere kaffe, ser tåpelige tv program og venter.........og håper ibuxen og paracetten skal virke et par timer igjen... ute er det sol, lanvind og kaldt. men det er fantastisk lyst ute. sol og snø blender, men er vakkert.

 GURI, DER FANT JEG TASTEN SOM GJØR STORE BOKSTAVER UTEN Å BRUKE MER ENN EN HÅND...MEN DET ER FOR SENT NÅ.....

1 kommentar:

 1. Er du ikke blitt bedre, enda!
  Så trasig! Det er jo helt idiotisk dette legesystemet, her. Håper du har fått tak i en lege i løpet av dagen, så du snart får hjelp.
  (Regner med du har prøvd Relifex?)

  Bra du har fått kost deg med sjokolade, kort, blomster og barnebarn.
  Spis sjokolade med god samvittighet. Det har man fortjent når man har vondt.
  Så får vi slanke oss en annen gang.

  Håper du blir bedre snart. Savner deg på jobb.

  Klem fra Bente

  SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...