onsdag 23. februar 2011

Lag eit personlig stearinlys.

Jeg har prøvd å lage et personlig stearinlys. Ble overrasket over hvor lett det var. Jeg skrev ut et bilde fra pc en. Rullet bildet rundt stearinlyset og med litt matpapir over, brukte jeg strykejernet og strøk over bildet (med matpapiret i mellom). Denne teknikken passer bare på et hvitt stearinlys fordi stearinen smelter og limer bildet fast til lyset.
Når armen min blir bra, skal jeg prøve meg frem med andre bilder. Blir det like bra som dette forsøket, blir det flere lys uten tvil. Uansett er lysene utrolig fine bare som pynt.
På EUROPRIS kom jeg over disse nusselige boksene med stearinlys. Måtte bare kjøpe to.


Kjøpte også dette håndkle opphenget i samme slengen. Rart at en kan finne masse ting på Europris, som en ikke vet en trenger. Syntes de var kjempe søte.3 kommentarer:

 1. Så fine lys du har kjøpt og laget!
  Spesielt fint, det du har laget, da. :o)
  Betyr det at bildet du skrev ut, "limes fast" til lyset, av stearinen, når du stryker på det?

  He he, ja på Europris kan man finne mye fint man ikke trenger. Men, det er jo litt artig og koselig, å ha ting man ikke trenger, men som pynter opp.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Kjempefint lys du laga der. Noe å tenke på....det kan bli fine presanger til ei god venninne eller så.Dessuten,tror nesten jeg må ta meg en tur på europris jeg og....Klem.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
  Nydeleg lys du har laga.
  Dette må eg prøve,flott gåveide :-)

  Ha ei fin helg

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...