Gamle bilder.

Tim og Yvonne 1976.
Mamma og pappa giftet seg i 1950.
Tatt i brylluppet til Halvard og Torill

Yvonne og Finn Roar

Bestemor Signe med Yvonne 8 mnd.
Meg og søstra mi, tatt 16 juni 1956 og jeg fylte 2 år den dagen.
   
  Yvonne og Tim 1977 eller 78
   
  Raymond i 1. klasse
  
  Brudebildet av bestemor og bestefar 1916
  Dette bildet er tatt i Bodø tidlig på nittitallet. Yvonne bodde der en periode og vi var reisende på besøk. Dette bildet er jeg så glad i. Selvom bildeoppløsningen ikke er av den beste, fikk jeg faktisk forstørret bildet og rammet det inn, henger på veggen i stua mi.
  Raymond fra 9 kl på Vik skole.
  Yvonne, skolebilde fra 1989.
  Tim skolebilde fra 1990.
  Dette er meg og søstra mi, tatt på slutten av 60 tallet. Vi vokste opp nesten som tvillinger, mamma sydde og strikket like klær til oss til vi var konfirmert. I dag bor vi bare 5 minutter fra hverandre og snakkes hver dag.

 1. Yvonne med lille Myrla født 20.6.03.Jeg og Rolf Petter ble konfirmert i Solstad kirke 1969. Vi vokste opp sammen i Bindal. Idag har vi vært lykkelig gift i mange , mange år. 

  Da jeg var lita hang dette bildet på veggen over senga mi. Jeg så på denne mystiske jenta med sigd og blomsterbukett hver kveld før jeg sovnet. Da jeg ble eldre, fortalte pappa at han hadde fått bildet av sin bestemor og det betydde noe spesielt for han. Da pappa døde for snart 5 år siden og jeg ryddet i tingene i barndomshjemmet mitt, måtte bare dette gamle bildet bli med meg hjem. I dag henger det i stua mi som en hverdagsglede og minne.

 2. Yvonne som baby 6 mnd.Meg og Tim ca 1,5 år
 3. YVONNE 1 ÅR.
  Da jeg så dette bildet av The Beatles idag ble jeg satt 40 år tilbake i tid. Alle veggene  soverommet til meg og søstra  mi var tapisert  med bilder av våre "idoler".

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...