fredag 25. februar 2011

MAL DINE EGNE BILDER

Nå begynner armen min å fungere igjen. Da jeg i mange dager, for ikke si uker ikke har fått rørt verken malekost, strikkepinner eller symaskina, dristet jeg meg litt med malekosten igår. Ja ikke noe stort prosjekt altså, men bare litt sånn klatting i all enkelhet. Jeg har hatt to bilder (kjøpt på Dollarstore i Sverige i sommer), liggende. Planen allerede da var at jeg skulle male et eget bilde over motivet som var fra før. Måtte bare kjøpe, fordi rammene var ferdig med oppheng og alt. Og det er jo ofte slik at akkurat det kan ta sin tid.
Jeg hadde jo mye maling etter oppussingen på syrommet og det første jeg gjorde var å grunne skikkelig først med flere strøk for å være sikker på at motivet som allerede var der skulle bli borte. Fra før hadde jeg sort og rød ackrylmaling (kjøpt på Europris, knis) og jeg gledet meg virkelig til å sette igang.
 I og med at jeg ble ganske så fornøyd med resultatet, må jeg vise dere bildene.

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Her var det mye flott å se. Har vandra litt rundt her nå. Hjertebildene dine er jo bare helt supre. Et slikt kunne jeg tenkt meg å ha på veggen. kansje jeg kan prøve en gang jeg også. Ha en super helg. Mona

    SvarSlett
  2. For noen FANTASTISKE bilder, Sølvi! Du er jo en skikkelig kunstner! Disse er jo mye finere enn de man kjøper på butikkene!

    Vi snakkes i morra!

    Klem fra Bente

    SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...