Søm

Eras kjole sydd januar 2012
Legg til bildetekst
Nostalgisk sminkeveske.
Jeg sydde kjole av en bukse som var lagt bort. Brukte hvert bukselår og kjolen ble 4 delt med søm midt foran og midt bak. Ble litt "julete "og det passer bra nå som det nærmer seg jul.

Saga har fått bakeforkle

Legg til bildetekst
Er i gang med å sy et stort lappeteppe til sengen vår. Holder meg til rosa og blå toner for å skape en viss ro i mønstet.
Yvonnes veskeorganisator...

Uglepute, stoff fra Stoff og Stil
 

 
Vest i quiltet stoff fra Stoff og Stil.
Juleteppet henges opp til hver jul, har løper i samme stil.

Sagas kjole sydd i fleece. Har kalt den "ishavskjolen".
 Løper, sydd til meg selv.

Jeg har sydd en sovepute, fylt den med lavendel og den lukter deilig. Teksten har jeg skrevet via sjablong og tekstilpenner fra Stoff og Stil.

Julegaveproduksjonen er i gang. Sydd to toilettvesker som skal bli julegave.

Dette nydelige stoffet kjøpte jeg sist jeg var i Namsos. Stoffet er helt nydelig og dyrebildene passer veldig godt som et babyteppe eller vognteppe. Alternativet er grytekluter. 
Viktig at veska er fin på innsiden også.

Da jeg var inne på StoffogStil, bestilte jeg et mønster til kjole. Har hatt det liggende ei stund, men idag fikk jeg ånden over meg og satte i gang....

Å sy i fleece trodde jeg skulle være så enkelt, men symaskina var slett ikke enig. Den sydde slett ikke fine sømmer...


Skikkelig fint mønster med flott snitt.


mønstret var med kort arm, så her måtte det jukses litt. Ble litt smal, men dog.
Nå er kjolen nesten ferdig. Skal applikere et eller annet nederst på skjørtet tror jeg. Denne kjolen vil være super i kalde dager da fleece er et lunt stoff, kanskje ikke helt  mitt, da jeg er VELDIG varmblodig. Likevel ble jeg ganske fornøyd. Jeg likte mønsteret så jeg vil sikkert kjøpe en annen stofftype (isoli, eller annet stoff i stretch) å sy i.

1 kommentar:

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...