Om meg selv.

Fra sommerhuset i Sverige.


tt en vinterdag 2011.
Fra ferietur på Kreta. En veldig "ivrig" tegner ga oss ikke fred, og dette ble resultatet, ganske morsomt egentlig.
  1. Mine interesser er søm og håndarbeid som strikking, maling og quilting. Symaskina mi er min trofaste venn.

Mannen i mitt liv er absolutt den beste. Han er min klippe i livet, min beste venn og hjelper. Han kritiserer aldri mine mange rare påfunn, noe jeg setter uallmindelig pris på.

Tim, min mellomste sønn, bor på Hovin Utenfor Trondheim, Han Skal gifte SEG i sommer med søte Stinemor og Så Har de ei nydelig datter som heter Saga Viktoria og ble 1 år i MaiMeg og Sissel på Rhodos.

En sommerdag på Holm.

Min Vakre datter Yvonne.

Myrla bare 3 år, tatt på moloen på Holm


Veena og Myrla hos hesten i stallen på Skogmo. Tante Tordis og meg. Desverre døde Hun Ifjord, hvis noen var en engel på jord Matte Det være Henne.

Min mamma og søster. Vi ER Kun til søstre Som bor 5 Minutter med bil fra hverandre. Mamma bor i kjelleretasjen til min søster. Hun ER Verdens beste MAMMA.

Min svigerdatter Stine med Lizzi, Stine er en fantastisk jente. Hun gjør meg glad og vi arbeider veldig godt sammen. Hun ser ikke problemer, bare muligheter og jeg har lært mye av henne.

Sist, men ikke minst er Maria. Raymond kjæreste.  Hun har fått en stor plass i hjertet mitt, dette året jeg har kjent henne.

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...