LAPPETEKNIKK

Apene som reiste til Moss
Tantes grytekluter
ugleputa Mr Green

Liten løper i glafarger til "loppisbordet" mitt.


Måtte ta glafarger i bruk denne triste uken.


Duk til hjerterommet.

Yvonnes hånveskemappe.
V
Legg til bildetekst


Stjerneløper i blått. Er veldig glad i dette mønsterewt. Denn er er også solgt, men vurderer å sy en til meg selv også.Min hjerterduk, den er solgt til ei dame i NordNorge.


Spisebrikke i dongery med lomme for å ha serviett i.Liten veske/mappe til å oppbevare mine små ting som flyter i håndvesken. Den er quiltet sammen.
Dette teppet er det eneste jeg har bilde av. Desverre, fordi jeg har sydd MANGE i årenes løp. Dette teppet sydde jeg til meg selv. Er glad i lapper i lilla og blått og dette ble resultatet. Mye jobb, men så utrolig deilig når jeg ser resultatet.
Mamma mi sin duk. Julegave 2009. Applikerte blomstrene som jeg klippet ut av gardin. Stoffet i duken er ubleket lerret, kjøpt på StoffogStil.
Da vi skulle reise på ferie i fjord sommer, prøvde jeg meg på ei mappe til passet mitt. Ble godt fornøyd, men ikke særlig praktisk i passkontrollen, he he.


Julegave 2009. Grytekluter og 3 brikker til kjøkkenet. Sydde til mitt tantebarn.Mobilveske. Julegave til ei venninde julen 2009.
Grytekluter gitt i julegave 2009.
Gerd sine grytekluter.
Mønster fra Familen og det ble 2 ulike varianter.


Stines nye puter.

Gryteklutene som Gerd har bestillt.


Ble et penal. Første prøven, men tror det ble ganske bra.
Bærenett sydd av to gamle gardiner. Lomme på innersiden med glidelås.
Sydde denne løperen for et par år siden, etter innfallsmetoden som"vanlig".Grytekluter i tulipanmønster. Sydd på papir. Artig teknikk hvor alle sømmene blir veldig nøyaktige.Dette er en pose for å kaffeglass i når man dra på tur. Sydde to brikke i samme stilen.

En hyllest til våren 2010.
Sommerveske i glade farger.

Min store lidenskap er å sy, jeg klarer meg ikke uten symaskina, tror jeg ville reddet den og stoffene mine først ved en evnt brann. I syrommet i kjelleren tilbringer jeg ganske mye av fritiden min. Blir nesten irriteret dersom noe kommer i vegen og jeg ikke kan ta ei fristund med symaskina.
Toialettveske til ei hesteglad jente.

Denne toialettveska er sydd i "himmelblå" stil, solgt.
Sminkeveske jeg har sydd av en stoffrest etter en tunika mamma sydde til to av tantebarna mine. Fargene er så fine og jeg hadde ikke lyst til å kvitte meg av med stoffresten uten at den ble til noe.
En nøkkelveske faktisk, passer akkurat til nøkler og evn et kort. Sydd i batikkstoff.
To bittesmå sminkepunger, sydd av lapper som egentlig skulle bli en duk..

.Sydde en stor strikketøyspose. Ble veldig fornøyd med den, skjønt litt barnslig stoff akkurat her, hehhe.

Blå og lilla sminkeveske. Ble litt hekta på å sy disse i en periode, de er enkle å sy og lett å sette glidelås i. blir kanskje lagt i den store julegaveeska.
Emmas julegave.
Turkis lappeteknikk.

Julegave, løper sydd etter innfallametoden, Stygge farger kan bli ganske fine når de er sammensatt i lapper. Tror ikke jeg ville kjøpt denne duken, he he.
Dette er Sagas vognteppe. Jeg sydde det før hun ble født og blandet blå og rosa for sikkerhets skyld.
En av mine første strikketøysvesker. Prøvde meg på mange modeller før denne var i boks. Utrolig enkle og artige å sy. Ser på nett at prisen kan variere opp til 300 kroner for denne. Synes det er en rå pris. Skulle gjerne sydd mange for halve prisen (men det er kanskje fordi jeg elsker symaskina mi) he he.
Flammedans. Sydde dette i fjord, men det er ikke kommet opp på veggen enda, kanskje ble fargene litt vågale...

JEG HATER MÅKER, LURER PÅ HVORFOR JEG SYDDE DENNE. Årsaken til min frustrasjon er måkene som holder til på hustaket vårt hele våren og sommeren med skrik, skrål og fugleskit på terrassen. Når ungene klekkes ut er det et leven uten like og vi må ha paraply når vi går ut. Men kattene våre elsker måkeungene og nytter hver anledning til å jakte på dem.
Yvonne hadde gardiner med disse fine giraffene på, da hun skiftet dem ut ble de selfølgelig mine. Jeg syntes bildet var så fint i seg selv og sydde et teppe som mamma fikk. Jeg har sydd et teppe til meg selv også, men det ligger til senere bruk, kanskje får jeg en hytte en gang som det vil passe i.?
Ulvepute stoff fra Stoff og Stil.

4 kommentarer:

 1. Så mye fint du har sydd. Blått og lilla er nydelige farger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koslig at du har vært på bloggen min.

   Slett
 2. så flinke du er! så kjekk å se hva har du sydd

  SvarSlett
 3. Jorunn Elise Johnsen3. mars 2022 kl. 04:41

  Du verden så mye fint

  SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...