lørdag 19. februar 2011

Vi lever i en hvit verden for tiden. All snøen som omgir oss dag etter dag etter dag, kan på en måte gjøre oss fargeblinde, eller for å si det sånn...Nå skal alt være hvitt , både ute og inne. Tidligere har jeg vist bilder av det jeg har malt og pusset opp og jeg kan ikke unngå å se det. Fremdeles har jeg mye hvitmaling i gjen hi hi.
I og med at jeg lider av samlemani, gjemmes det også en del esker og bokser som kan komme til nytte. For å si det sånn, så har det jammen vært flott å ha et lite lager å ta av. Blant annet fant jeg denne fine esken som har inneholdt et fantastisk sminkesett.
Med rosa innside kunne den ikke passet bedre. Stiv og stødig i formen var den også. Jeg malte esken hvit i vannbasert interiørmaling , 3 strøk. Dermed ble det en fin oppbevaringseske for mine gamle bilder av bestemor og bestefar. Skrev ut litt tekst på pc en, som jeg limte på litt sånn her og der. Til slutt brukte jeg limlakk i 3 strøk over hele esken. Nå blir den et blikkfang på syrommet .2 kommentarer:

 1. Eska ble utrolig fin! Du er jammen kreativ! Kjempestilig!

  Fine votter i forrige innlegg, også.

  Håper du er bedre av betennelsen!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Forresten; vi har så vidt begynt å snakke om en ny shoppingtur igjen. Men, ikke før om over en måned, fra nå, tror jeg. (Fant ut at jeg bare skulle fortelle deg om det, så du vet om det.)

  SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...