tirsdag 15. november 2022

Første vinterdagVi har vært i Sverige i nesten 2 uker. Der kommer  vinteren tidligere enn forventet for oss  kystfolket fra Norge. En morgen var det hvitt over hele. Men det ble ikke mange dagene for mildværet tok over
.
Det er så stille i Tåsjø, bare en bil av og til som suser forbi, ja og så tømmerbilene selvfølgelig, dem er det mange av. Da er det godt å være noen dager og koble av. Jeg har lest, strikket og sett svensk Tv.


Etter at jeg kom hjem har jeg sydd flere kattegrytekluter". Alle er også solgt. Har mer stoff igjen, men vet ikke om jeg får tid til å sy flere før jul. Dagen blir blir kortere og kortere.

Et kopphåndkle fra Rusta ble flere grytekluter med dompap. Man tager hva man har når stoffbutikkene er langt unna allfarvei. Dompaper hører jula til, samme hva. Jeg er i gang med litt juleløpere også. Åpner "Fattighuset" om ikke så lenge. Det er alltid flott å få solgt litt. I hyllene ligger meter på meter som venter på å bli til noe.Ha en flott dag og husk småfuglene. (Joda de andre fuglene trenger også en matbit)

 
1 kommentar:

  1. Det ser skikkelig idyllisk ut der i Tåsjø! Heldige dere som har en slik plass å reise til! * Artige grytekluter med både katter og dompaper på, - ja dompaper hører julen til. Jeg bestilte meg to sett gardiner til stua i fjor, med dompaper på.... men de kom ikke før jula var over, desverre. Men nå skal de snart opp, - gleder meg til det!
    Du får fortsette å kose deg ved symaskina!
    Klem Inger G.

    SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...