torsdag 17. november 2022

God natt

Nå er månen bare en bitteliten skalk på himmelen og det er på tide å krype til køys. Dagen har vært superfin med besøk av barn og svigerbarn. Vi har spist lasagne i lag, drukket kaffe og kosa oss . Og tiden går så umerkelig fort i godt selskap.

Jeg sto opp ganske tidlig i dag. Etter et par kaffekopper var jeg klar for syrommet igjen. Rommet er et lykkelig sammensurium av stoffer i hyller, esker og bokser. Tråd og vatt ligger hulter til bulter og bare jeg vet hvor ting befinner seg. Ikke noe system som jeg ser det for tiden. Tenker jeg får ta ryddinga etter jul.... når dagene er mørke, grå og lange uten at det skjer så mye. 
Tenker litt på min pappa, han hadde et lite snekkerverksted og jeg beundret at han kunne ha det så rotete og ikke rydde opp. Nå er jeg i samme situasjonen selv og jeg liker det....Det ble flere grytekluter i dag. Nå skal "fattighuset" gjøres klart en av nærmeste dagene. Så håper jeg det blir litt salg med besøk av kjente og ukjente. Hadde ikke dette vært moro hadde jeg nok ikke holdt på sånn år etter år.

God natt til deg der ute, sov godt.
 

1 kommentar:

  1. ...sove godt... med gleden over denne vakre dagen. Og du sydde vakre ting også... god natt Viola

    SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...