søndag 30. oktober 2022

En søndag er over.

Vi har hatt en fin søndag med oppholdsvær og ganske stille. Skulle absolutt tatt på turskoene og gått ut i skog og mark, men så er det sånn at det den ene hjernehalvdelen ønsker , nekter den andre , så da sitter jeg der da.  Men bedre dager vil komme med både tur, kakao i termos og skiver med brunost i sekken.... 

Som det seg hør og bør for et sytroll som meg, ble det symaskina som vant idag. Gryteklutene ligger i kø for å komme ut. Disse med pusekatt er allerede solgt.


 Det var ei som sa "sauer er ålrigte dyr" og hun hadde rett. Sauer er like så fin på stoff som i virkeligheten. Disse er klippet ut av en duk. 

Fant et vakkert fat på  bruktbutikken.

Så er det mine vakre barnebarn og pappan som ønsket fiskeboller med bacon til middag en dag. Heldige meg som kan øse ut min kjærlighet og få i tonnevis og i bøtter og spann tilbake.

En klem fra meg til akkurat deg i kveld.


2 kommentarer:

 1. Du har sydd nydelig :-)))
  Takk for det flotte bildet av barnebarna dine. Glad for å se :-)
  Jeg hadde henne også i helgen... og det er alltid hyggelig.
  Og ja, været er bare helt nydelig nå.
  Solstrål-hilser til deg... Viola

  SvarSlett
 2. Ååå så koselig! Jeg hadde også familiemiddag sist søndag. Men først ble det en tur på Kyststien... sammen med min eldste datter, svigersønn og et barnebarn. Herlig å få kjenne havlufta hjemme, etter alle disse ukene ved svømmebassenget.
  Så koselige grytekluter, og koselig bilde av barnebarn med pappa.
  Klem Inger G.

  SvarSlett

søndag i advent

Jo det er bare å innse at nå fer dagene med rekord-fart mot jul.  Ikke før stått opp så er det mørkt og kvelden kommer. Men med 4 pluss grad...