onsdag 19. august 2020

Når gamle damer blir som 15 åringer

Så dette artige skiltet på en av mine skogsturer forleden. Veldig artig, kjenner på at skiltet er litt oppmuntrende og.  Vi vil vel alle at hele verden skal være på bedringens vei etter lang tid med korona-virus. 


I går var jeg å møtte gamle venner fra skoledagene i Bindal. Vi bodde på internat på Terråk i ukedagene og vi ble en veldig sammensveiset gjeng.
Da var det skole på lørdager også, derfor var helga veldig kort og vi rakk nesten bare hjem for å snu. Vi reiste både med buss og båt for å komme hjem. Husker mamma alltid hadde noe godt til middag når vi kom og nesten alltid dessert etterpå. Ofte var det litt lekser vi måtte gjøre også, så timene gikk så altfor fort. Men sånn var det for alle og vi klaget sjelden.

 Alltid artig å treffes. Tenker litt på at nå er vi alle "gammelkjærringer". Men når vi treffes er vi bare 15 år igjen he he

På hjemveier måtte jeg stoppe og ta noen bilder. Naturen viser seg igjen fra sin beste side, men kveldene er kjølig og og ulljakken må på dessverre. Vi som kjører langs kystriksveien hver dag, ser ikke alltid hvor vakkert det er her. 




 

Og jeg gjør det igjen, står opp tidlig og koser meg noen timer ved symaskina. Jeg har veldig mange prosjekt på gang og det er bare å komme i gang. Nå som sommeren er på hell, og dagene blir kortere, er det greit å ha symaskin-vennen i kjelleren. 

Ta vare på hverandre. 



2 kommentarer:

 1. Bedrings vei - yes, vi håper! Takk deg for herlige bilder av
  kysten ... så herlige farger og en fantastisk ro. Jeg vil gjerne reise til Norge igjen ... sier mannen min neste år! Jeg håper.
  Fint bilde av dere alle ... ja noen ganger er vi veldig unge :-))
  Mange varme hilsener. Viola
  P.S. Klokka 20.40 det er nesten mørkt her, men en fin varm sommerkveld - fremdeles i dag. Super syarbeit igjen. Kos deg.

  SvarSlett
 2. Artig skilt. Superflotte grytekluter😍

  SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...