onsdag 5. august 2020

Hei der ute.

I går hadde vi pøsregn hele dagen og jeg krøp ned på sy rommet noen timer. Da er det godt å ha en god venn som venter på deg. Riktignok kan det hende vi to er skikkelige uvenner også og jeg sier masse ting jeg ikke mener, særlig når min venn snurper tråden, knekker nåler og syr sine egne veier. Men oftest er vi enige vi to. Det ble til en liten veske i grønne toner. I skuffen hadde jeg et stryk- på merke og jeg syntes det passet så godt som pynt. Mønster har jeg veldig sjelden, alt blir til ettersom det passer seg. 


Kjærringa mot strømmen strikker og syr når det passer henne, og jeg er ikke et unntak. Mobilvottene ble strikket i vår, men nå først ble trådene festet. Blir nok en julegave så den legges i den store kassen under sybordet.
Til sist ble kopptuen ferdig også. 
Disse strikkes i bomullsgarn og er supre til oppvaskklut. 

I dag har sola skint fra skyfri himmel og jeg nyter disse sensommerdagene. Lufta er veldig fuktig etter alt regnet i går, men å sitte i solveggen med kaffe og kryssord gir enorm glede når dagen er sånn. Heldigvis, bi er bare i begynnelsen av august.

Ha en solrik aften.

2 kommentarer:

  1. Nydelig veske du har sydd... og yes veldig god å tenke til jul ... spesielt julegavene :-))) Jeg har ikke mye i arbeid. Vi tok en tur, så deilig. Og barnebarn er her også... veldig deilig også.
    God sommer fortsatt. Mange hilser fra Viola.

    SvarSlett
  2. Så fin veske, mobilvotter var smart, det har jeg ikke tenkt på at går an å lage. Koppfiller får en aldri nok av. Greit med litt regn også så en får gjort noe inne😉

    SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...