søndag 5. april 2020

Påsken kan komme


Nå står påska for døren og jeg gleder meg, selvom det blir en ensom påske og ingen besøk. Håper på sol og at vi kan sitte ute og grille, men det er mye snø til å være april her dessverre.

Lykken er å ha et strikketøy en ikke trenger se så mye på. Det er en nødvendighet hvis du skal se tv samtidig. Jeg ønsker ofte å gjøre to ting samtidig og da er sokke-strikking helt perfekt. Her et to par til lille Celin og et par i gave-esken. Restegarn har jeg ganske mye av, men det er ikke nok til så mye annet enn små sokker eller votter. Er veldig heldig som har noen å strikke til. 



En veldig gammel "ufo"  er sydd ferdig. Den er sydd av møbel -velur og kjennes litt ut som semsket skinn. Veldig grei til mobil og lommebok når en skal ut en liten tripp. Ofte presses de i de små lommene på jakken.
Siste påskeharen er sydd og fylt opp med godis.
En tur ut . I mellom snøbygene skinner sola.
 Ønsker alle en superfin påske uansett hvor du befinner deg.  Ikke glem "bedre tider vil komme".

2 kommentarer:

  1. Fin påskehare-godispose! Og så fine sokker!

    SvarSlett
  2. Nydelig veske du har sydd. Så fint med sol mønsteret. Jeg liker.
    Sokker vi trenger alltid og alltid en fin gave.
    I Norge er det alltid - litt tidlig påske, her kommer på torsdag ... det heter Grønn-torsdag og så er vi her i full påske :-)) så ha en veldig fin påske uke... hilsener til deg... og klem Viola

    SvarSlett

JEG ER IGJEN VELSIGNET.

Endelig er det såpass vær at jeg kan ta ut el-sykkelen min. Jeg har ventet spent på den første sykkelturen og fy flate sier jeg bare.... for...