tirsdag 21. april 2020

Et lite vårtegn

Vi har fått en snev av vår på Helgeland, to dager har sola skint og gitt oss håp om bedre tider. Vi har syklet og gått turer som aldri før, det er som hele bygda er våknet til liv igjen og jeg liker det jeg ser. Nå meldes det regn i mårrå, men skitt au, vi lever lenge på disse soldagene vi fikk.

Nå som dagene er helt mine egne, har jeg kosa meg med symaskina igjen og begynt å sy dukkeklær. Hadde et nydelig blondestoff som passet perfekt til bluser. Rødt bommullstoff ble vester og jeg sydde truser og sokker i samme stil. Her er alle tre snuppene pyntet til maifest selv om det ikke blir 17. mai- tog i år.


Jeg, Tim, Saga og Era har vært på gamle stier på Holm i helga. Måtte ta en titt på huset etter mamma og pappa som vi overtok og se om alt var bra etter en lang vinter. Vart mest spent på om det hadde vært musinnvasjon i år, men heldigvis, ingen mus skitt å se. 

Jeg ble så glad når jeg fant bergblomster (bergsildre). Husker vi plukker store tuer med oss hjem og danderte på tallerkner og tefat. Det var absolutt første tegn på vår i min barndom.

Ha en flott aften og ikke glem å ta vare på hverandre.

2 kommentarer:

 1. Så fine dokkeklær! Koselige turer er jo flott nå og je syns familien er nærmere nå enn før og ting går litt roligere for seg og det er godt. Her er siste isfiske for vår del. Isen varer nok litt til men je er så pysete å gå på isen. Ha en fin uke videre😁☀️

  SvarSlett
 2. Tusen takk så deilige bilder :-) så fint å se. Jeg er glad for deg at de første vakre vårdagene endelig var...
  og det bli komme mange mer.
  Du sydde fantastiske dukkeklær. Jeg liker veldig. Vi har hatt litt lettelse siden mandag og kan nå gå litt lenger ... så jeg var i nasjonalparken i går. Det var en stor glede. Alle håper at det kan være slik. Datteren går på skolen og fører tilsyn med Abitur-eksamenene (12. klasse) og 10. klasse skal også ha eksamener i mai. Barna er fortsatt hjemme.
  Hilsen deg. Ha en fin helg. Jeg ser frem til å se hva du sy. Jeg har en ny strikkebok og vil begynne med den, men det bruker mange tid.
  Klem fra meg.

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...