mandag 30. mars 2020

Påskeharene er sydd

Dagene kommer og går ganske så fort, ihverfall gårsdagen da vi stilte klokka en time fram. I morgentimene i dag skinner sola innimellom svarte skyer i vest som bringer mer snø innover Sømna landet dessverre. Men været kan vi ikke stanse verken med mur eller molo.
Verden er på kanten av katastrofe og jeg sitter på syrommet å syr påskeharer. Ganske vilt egentlig, men vi vet ikke bedre enn å holde oss ganske så isolert. Men vi får se en annen verden etter dette og jeg er veldig spent.
Forhåpentlig vil den bringe nye verdier inn i hverdagen og ikke minst lære alle å kunne sette pris på. For det tror jeg mange har glemt.


Påskeharene er til 5 søte jenter i størrelsen 8 til 16 år. Fant mønster på Pinterest i fjord men tror ikke det ble sydd flere enn en prøve hare.... Jeg forstørret mønsteret litt og lagde ørene mye lengre for å få til en lettere og penere knute. Nå skal jeg fylle disse med litt påskegotteri, for alle trenger en oppmuntring i de her uvirkelige dagene og ukene vi har.


Jeg er ikke flink å tegne hare-ansikt heller, men lagde et utkast på papir og tegnet det på stoff med en fargefast tekstiltusj. La en liten vatt bit under ansiktet før jeg sydde det fast med tett sikksakksøm.


Til alle dere der ute, pass godt på hverandre og ikke minst på dere selv. Bedre tider vil komme'
Beste ønsker fra et "sytroll".

3 kommentarer:

 1. Hey Sytroll :-)) beste ønsker for deg også. Yes, bedre tider vil komme!
  Så veldig vakre påskeharene har du sydd... nydelig, jeg liker. En riktig fin påskegave.
  Vi hadde siste natt snø... rundt denne morgenen helt hvite. Heldigvis skinner solen sine vakreste stråler.
  Ha en fin uke. Hilsener fra Viola

  SvarSlett
 2. Søte, morsomme påskeharer. Ingen ting å utsette på utseende til påskeharene, veldig sjarmerende er dem.

  SvarSlett
 3. Så morsomme og helt klart en vinner i disse spesielle tider. Ja vi får nok lære en annen tid etter dette og vi må bare stå i det. Her har vi vinter med kuldegrader og snø, men vegene har blitt bare så det går mot vår. 🐥 påsken kjem uansett vær, vi følger kalenderen der🐥🐥. Lag deg gode dager, hver dag🐥🐥

  SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...