onsdag 11. mars 2020

I sitt lune rede....

Det hender det kjennes best å bare krype sammen i sitt lune rede. Jeg har en sånn dag i dag. Nyhetene slår i mot meg med bare elendighet over hele verden og vi står i fare for å få det inn på kjøkkenbenken bokstavelig talt. Leser om folk som er i Korona-karantene på grunn av utenlandsreise, men som likevel sprader rundt på butikk og offentlige steder som ingenting har skjedd. Da blir jeg overgitt og sint. I min familie er det mange med immunsvikt. Med astma og noen som går på cellegift pga av reumatisme, pluss at noen har ME. Jeg føler meg ganske overgitt egentlig. Forstår at det ikke nytter så veldig samme hva en gjør når noen er helt likegyldige med hensyn til smittefaren.

Så var dagens utblåsning gjort.

Her ser vi hva et buksebein og en lomme fra en utbrukt jeans kan bli... Ja det ble en gammel duk også med i farten (som for) Det er artig når gamle klær kan gjenbrukes. Denne posen er ypperlig til hårlakkboksen pga av størrelsen og hårbørsten og så kan en ha hårklypene i den lille lommen, VIPS sier jeg. Skal sette i trykknapper som lukning så kan den brukes som toalettmappe også.
Legg til bildetekst
Ble en pose til eller kurv. Også denne kan brukes til oppbevaring av småting på badet eller kjøkkenet for den del.

Men rosinen i pølsa denne uka er genseren jeg har strikket. Ble veldig fornøyd med den. Oppskrift fra Sandnes og mønsteret heter Zoom.

Jeg som elsker knallfarger i alle varianter, falt pladask for denne. Denne er i størrelse 6 år og ikke spesielt stor i størrelsen synes jeg. Nå skal det strikkes en i størrelse 8 år og som skal legges i gavekurven til senere anledning.💜🌸


Ønsker alle en fargerik dag med eller uten....

3 kommentarer:

 1. Det siste først: så råfin genser. Og fine vesker til mye. Og er skremt over folks egoisme mht coronaviruset.

  SvarSlett
 2. Det er ikke bagatellisert med coronavirus :-(
  Vakker genseren... flotte farger. Ja, super har du strikket. Og veldig flott er veskene, spesielt Jeansvesken. Det er deilig å gjenbruke gamle klær :-)

  SvarSlett
 3. Er så enig med deg! Hvordan kan folk gi blaffen i det myndighetene bestemmer. Ganske egoistiske, syns jeg.
  Flott vesker og kjekt med gjenbruk. Nydelig enser også! :-)

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...