lørdag 21. mars 2020

En ny rar dag

På denne rare rare morgenen laver snøen ned som ingenting har hendt. Verden er i krise, men været på Helgeland står "hain av". Etter en heller grønn etterjulsvinter kom snøen og vinteren i mars. Nå har vi ikke bruk for den i hele tatt. Det vi trenger nå er håp om vår og vanlige dager igjen. 

Det verste er også at jeg og symaskina mi ikke er bestevenner lenger. Den oppfører seg ganske så arrogant og utrivelig. Men med list og lempe har jeg fått sydd litt. En liten løper med tulipaner og minimappe for å ha lipsyl og småting i. Alltid greit å ha i håndveska som ofte er et umedgjørlig tilfelle med alt flytende omkring. 
Men Timba oppfører seg som bestevenn og blir med ut. Ikke så lange turer riktignok, men herlig uansett. Vi går turer i skog og mark når været tillater det. Og vi har heldigvis turområder i massevis. 


"But better days will come"

Ha en flott coronafri dag.

3 kommentarer:

  1. Det var en nydelig vårlig løper! Håper symaskinen din oppfører seg pent så du får sydd mer. Jeg var heldig som hadde symaskinen min til service rett før denne underlige unntakstilstanden begynte. Det er godt å kunne skape noe enten med stoff eller garn i disse tider. Ønsker deg fine vårdager, uten snø!

    SvarSlett
  2. Så fin løper! Så vårlig og delikat.og søt pung. Ja det er rare dager. Veldig stille.. Vi har vegynt å få varmegrader så snøen driv å smelter her.. Håper du blir venn med symaskina di igjen da så du får sydd litt mere.

    SvarSlett
  3. Nydelig løper som gir håp om vår. Prøv å rense maskinen for støv, kanskje den trenger å smøres også? Ta opp spolehuset og børst vekk støvet som har samlet seg. Tre maskinen på nytt og du vil se at det sikkert hjelper. Lykke til.

    SvarSlett

søndag i advent

Jo det er bare å innse at nå fer dagene med rekord-fart mot jul.  Ikke før stått opp så er det mørkt og kvelden kommer. Men med 4 pluss grad...