lørdag 28. mars 2020

Ventemodus

Her på Helgeland varer og varer styggværet med regn, vind og idag snøbyger. Som ikke det er nok viser værmeldingen at dette skal vare en stund. Synes vi har hatt nesten sammenhengende dritt vær siden jul. Men på min lange tur på fjæra igår hørte jeg tjelden og det vitner om at våren vil komme også i år.

Og jeg kjenner jeg venter,.Nå som verden er snudd på hode, vil vi alle vente på nyhetene om at ting holder på å falle på plass igjen. Det er bare det vi ønsker nå. Alt annet blir uvesentlig. Jeg gleder meg til å kunne besøke venner og familie igjen og gi klemmer og få klemmer.

Men symaskina mi har innsett at det er kjedelig å være uvenn med meg og oppfører seg eksemplarisk om dagen. Jeg fikk sydd disse stjernebrikkene som har ligget på vent en stund. Det er et veldig artig mønster og en kan lage veldig mange ulike varianter.

På en lang tur ut i skogen forleden, traff jeg på disse flotte villsauene. 
Og i en stille stund en morgen, ble denne sydd og lagt bort i den store esken. En liten jente som elsker hester skal få den i gave når vi treffes.  Aldri så gale at det ikke er godt for noe.... masse tid til å gjøre ferdig sysaker jeg har latt ligge på vent. I kveld stiller vi klokka fram en time og vi her nord har nesten ingen mørke kvelder lenger.

Ha en lys aften

2 kommentarer:

  1. Så fine stjerneduket og toalettmappe. Og flotte villsauer. Ja er noe som er rart med været. Vi har ikke hatt snø på en mnd, men i dag kom det ei byge men vi har at mye snø så våren kjem nok ikke før etter påske.. Er ei rar tid nå med korona men detta går over det og ha en fin lørdagskveld👍🏼

    SvarSlett
  2. Så flotte stjernebrikker og toalettmappe du har sydd! Her har vi ikke hatt snø denne vinteren, men hadde noen sure snø og sluddbyger i dag. Heldigvis ble det ikke liggende. Nå er jeg klar for vår. Det tenker jeg villsauene også er. Her rundt er lamminga i gang. TA vare på deg nå i disse merkelige tider!

    SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...