søndag 6. september 2020

Det regner

Etter sol kommer regn, jovisst ingen klaging her fra min munn. Etter en sommer uten sidestykke på Helgeland, må vi tåle regndagene. Som ikke det er nok,  Regnvær er syvær også. Symaskina og jeg koser oss innomhus. Jeg syr litt julegaver og litt for salg. Ikke for pengene i så måte, men alltid artig å ha litt ekstra å kunne kjøpe sytilbehør for.  Det ble en løper med grytekluter i samme stil. Ser det av og til blir mye turkis, men snart kommer høstfargene og ikke å glemme julefargene fram.

 

Etter en ide på Pinterest sydde jeg to nøkkelringer i mårrest.  To ulike modeller, men  jeg synes den med svart kant rundt ble finest.Som bildet viser var symaskina mi ikke helt på mitt lag en tidlig søndagsmorgen.
Ha en solrik søndag.

3 kommentarer:

  1. Flott løper og grytekluter i lekre stoffer. Nøkkelringene er superfine.

    SvarSlett
  2. Så artige nøkkelringer da! Og fin løper og grytlapper.

    SvarSlett
  3. Så fine løper og grytekluter. Turkis er en fin farge så skjønner godt du bruker turkise stoffer. Stilige nøkkelringer. De minner om brikker/mugrugs jeg har sydd. Kos deg innendørs med sying! Går fremdeles trått her hos meg. :-)

    SvarSlett

søndag i advent

Jo det er bare å innse at nå fer dagene med rekord-fart mot jul.  Ikke før stått opp så er det mørkt og kvelden kommer. Men med 4 pluss grad...