søndag 10. april 2011

Panduro

Overraskelsespakke fra Panduro kom i posten i går. Sjekk det innholdet. Ble skikkelig glad. Der var 6 store stoffstykker med nydelig stoff, brodergarn og påtegnet stoff for å brodere, ull og nett for å lage sjerf, masse "strykemerker", ullfilt og speilfløyel. Også et nydelig Tilda stoff. Et nøste effektgarn og dusker, ja jeg tror ikke jeg har ramset opp alt. I tillegg var alt pakket i denne fine syboksen i lys turkis.
 Nesten så jeg fikk lørdagskosen i vrangstrupen, og bare ville styrte  ned på syrommet istedet, he he. I dag har jeg derimot summet meg litt og planlagt hva jeg kan strikke og sy.
Uansett var dette et veldig positivt "blindkjøp".
Nederst i den store eska var det jeg egentlig hadde bestill...
"en pakke med ark for å skrive ut bilder på Pc-en"  Må føye til at pakken kostet bare 99,- kroner.De siste kveldene har jeg brukt til å strikke restesokker til meg og mannen i huset. Har brukt alle restene i garnkurven og disse blir absolutt de siste ullsokkene for denne sesongen. Håper på vi snart kan løpe barbeint i gresset og glemme alt om vinter og snø. Dagen i dag er ganske grå og regnfull, men all snøen rundt huset er borte nå. Jeg måtte bare rake litt i blomsterbedet i går og under alt dødt gress og løv, spirte og vokste det nytt liv. Som ikke det var nok, kom naboen og sagde ned de store bjørktrærne som skygget for altanen vår også. Gleder meg virkelig til den første kaffekoppen ute i sol og " morgenstillhet."
Med vennlig hilsen sølvi

2 kommentarer:

  1. Oj! Så mye nytt og spennende du har fått fra Panduro!

    Hørtes deilig ut, at naboen sagde ned bjørka. Godt med mer lys.

    Klem fra Bente

    SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...