torsdag 8. april 2021

Vet ikke om jeg skal le eller gråte

I dag har vinteren slått til for fullt igjen. Kunne ikke blitt mere overgitt da jeg kom ut for å kjøre jentene i morges. Bilen nesten borte og skoene mine ble fullt opp av snø da jeg kavet meg framover, jojo riktig nok ikke mer enn ca 30 cm da men det føltes likevel som en halv meter. (ler). 

Nok om det. Fikk sydd ferdig ny løper til framskapet i kjøkkenet og endelig lagt den på. Alt går i "skilpadde" tempo her om dagen.  Løperen ble egentlig sydd veldig impulsivt, jeg fant så mange lapper under oppryddinga forleden og stoffgal som jeg er klarte jeg ikke å bare  kaste de i søppelkurven.

 Dette bildet tok jeg en dag jeg gikk tur i fjæra og trodde våren var i anmarsj, bra jeg ikke visste hvor feil jeg tok. 
I dag er 8. April og jeg tenker denne April måned er en skikkelig luring. Aldri godt å vite hva som kommer. Men av og til titter sola frem og den bringer så mange håp og framtids utsikter med seg og det er det som kalles å være et menneske. Ha en flott dag ute i snøen eller i solskinn med kaffekoppen på terrassen.


5 kommentarer:

 1. Du vil knapt tro det ... vi har også hatt snø i 3 dager ved - 1 grad, vinteren har kommet tilbake. Du kan bare krype innover og gjøre noe hyggelig ... lese, høre på musikk, lage mat, bake, danse :-) og produsere noe hyggelig ... løperen din er så flott :-) super du har sydd :-).
  For min nye bok med de fantastiske japanske posene - jeg trenger materiale først (spesielt matchende stoffer, det mangler!) Så nå syr jeg en markedspose veldig fin til våren ... Jeg skal vise den når jeg er ferdig... yes :-)
  Ha en lykkelig dag - Jeg har veldig glede å se dine sy prosjekte. Viola.

  SvarSlett
 2. Her og har det lava ned med snø. Fin løpar du har sydd, og kjekt å få brukt restane :)

  SvarSlett
 3. Denne tiden på året er lunefull, så man må nok være forberedt på snø. Men du har i alle fall fått en fin løper. Morsomt mønster.

  SvarSlett
 4. Vi har det i hvertfall spennende vi som bor ved kysten, både her på Mørekysten og på Helgelandskysten. Vi vet aldri hvilket vær vi våkner til, om det blir snø eller regn, så tar vi det som det kommer, - med noen stønn innimellom da...hehe

  Riktig god helg i grisværet!

  SvarSlett
 5. Koselig løper. Ja vinteren slipper ikke taket her heller, vi har 10 minus hver natt nå, men sols varmer godt på dagen så snøen smelter sakte men sikkert..

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...