fredag 16. april 2021

Å stoppe opp litt.

Det er 16 april i dag og selv om 14. april regnes som første sommerdag, så ble dagen i dag aller best. Sol fra skyfri himmel og vindstille. Jeg var ikke vanskelig å be hente solstoler på garasjeloftet og plassere meg i solveggen. Riktignok var det med sokker og ulljakke på.  Jeg kjente en enorm glede over at vinteren er på hell.  Hvor flinke har vi ikke vært iår også og holt ut. 

Siste nytt på syrommet ble disse to små sminkeveskene. De er små og rommer bare det aller viktigste som lebestift, maskara og litt øyenskygge, nok til å ha i håndveska.

På Wish kjøpte jeg disse artige stofflappene til å sy inni.På mange av mine gåturer i år har jeg virkelig satt pris på denne halsen jeg sydde meg. Fra et lekkert pledd i fleece, kjøpt på Kid, klippet jeg ut på frihånd og håpet den skulle bli bra OG det ble den.  Den er så lun og varm og det er god stretch i stoffet og kjennes nesten ikke. Klapper meg selv på skulderen for denne.

Ofte på mine turer møter jeg folk fra bygda, noen kjenner jeg litt, men de fleste er fremmende. Noen ganger har jeg truffet på en litt eldre dame som alltid går alene. Jeg syntes hun ser litt ensom ut... og siste gang jeg møtte henne, stoppet jeg opp for å hilse. Hun snudde seg og såg litt forbauset opp, men også glad ut. Jeg hørte at hun snakket litt gebrokkent norsk og skjønte hvorfor da hun sa hun egentlig kom fra Ukraina, men var gift her med en nordmann Jeg spurte henne om hun trivdes i Norge og om hun ikke lengtet hjem? Men hun syntes Norge var verdens beste land å bo i og savnet ingenting. Men det var ikke så lett å få venner. 
Akkurat da var jeg glad jeg hadde stoppet opp og pratet til henne. Enden på visa ble at hun gikk en lang tur i lag med  meg og pratet som en foss. Mest om livet sitt og hva hun hadde gjort.  Da våre veier skiltes, sa hun at det var så herlig at noen hadde tatt seg tid til å stoppe opp litt. Jeg gikk videre på turen min, men tenkte på hvor viktig det er å se hverandre, og ta en prat med noen en ikke kjenner også. Kanskje gjorde jeg dagen hennes litt bedre.

Med nydelige tulipaner ønskes dere en flott vårdag.💗💗😀😀


5 kommentarer:

 1. Så fine sminkepung. Stilig med handmade lapper iinni og. Koselig å lese om turen du hadde og er så enig at vi må bli sett, alle trenger det.

  SvarSlett
 2. Ja, du gjorde en dag bedre for kvinnen og for deg også. Gleden vi gir kommer ofte stor tilbake :-)))
  Du sydde flotte sminkeposer.
  Jeg tror vi har kaldere akkurat nå enn din, i gå vi hadde snø.
  Ha en god helg, og jeg håper solen blir med deg. Mange hilsener Viola

  SvarSlett
 3. Så snilt av deg å snakke med denne damen. Det ble til glede for dere begge. Vi er alt for redde til å ta kontakt med folk vi møter og ikke kjenner. Her har vi noe å lære. Sminkepungene dine er så søte. Fin blomsterapplikasjon og koselig med «handmade» lappen inni. ! Halsene ser deilige ut, og fint design du har laget. God helg!

  SvarSlett
 4. Så snilt av deg å snakke med denne damen. Det ble til glede for dere begge. Vi er alt for redde til å ta kontakt med folk vi møter og ikke kjenner. Her har vi noe å lære. Sminkepungene dine er så søte. Fin blomsterapplikasjon og koselig med «handmade» lappen inni. ! Halsene ser deilige ut, og fint design du har laget. God helg!

  SvarSlett
 5. Rørende historie med den fremmede damen, og ofte oppstår gode vennskap etter slike opplevelser. Vi har alltid "plass" til en venninne til!
  Ja endelig har våren kommet, for ei lita stund... på ettermiddag meldes det 16 varmegrader i dag, og jeg skal ut i hagen ! Står i vinduet og ser på alt som skal gjøres.... og klør i fingrene...hihi
  Så lurt med disse små sminkeveskene, så slipper man å rote rundt på bunnen av veska etter lebestiften og slikt småtteri.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...