fredag 26. februar 2021

På glattisen

Vi ha fått mildvær og regn . Herlig spør du meg. Det er superglatt på alle skogsstiene og uten piggsko ingen tur. Men så vandrer jeg da lykkelig av sted og stoler på at alle piggene  er ute og holder hva de lover. Når jeg går tur kommer jeg etterhvert til denne benken og  ære være den som har plassert den der. Kan slenge seg nedpå ei stund før hjemturen tas fatt.  Sikkert ment som en benk å hvile seg litt før returen, jeg er jo pensjonist. Og at disse turene hverdag er en opptur, ja uten tvil. I det siste året med korona og alle restriksjoner, er vi så heldige her oppe på Helgeland hvor smittetallene er lave og vi kan passe godt på oss selv uten å gå med munnbind ute. Februar er snart ved enden og Mars er jo en vårmåned, hurra sier jeg bare høyt.


  
På kjøkkenbenken står boksen jeg gikk i morsgave og jeg har fylt den opp med kjeks.
Kunne ikke passet bedre til duken jeg sydde tidligere.I restekassa mi bugner det over som alltid. Jeg hadde et utall firkantlapper som jeg sydde dette teppet av, eller kan vel også kalle det en duk. Men den ble ganske fin sjøl og lappene bare er spredd utover og sydd sammen, som jeg har sagt ofte... det enkle er ofte det beste.

Nå har regnet holdt opp og det ser ut til å bli en flott dag.

3 kommentarer:

 1. Ja, nå håper vi våren kommer fort. Greit med brodder, og de har holdt meg på beina da jeg i flere uker labba nedover til jobb på isholke. Så fin kjeksboks du fikk! Og den resteduken/teppet likte jeg veldig godt. Gladfarger! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. For ein flott boks du har fått, og fin duk du har sydd :)

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Ja det er så kjekt å få komme seg ut!
  Og vi som bor ved kysten er jo vant til både regn og vind, så det takler vi... :)
  Ønsker deg en fin uke!

  Inger G.

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...