fredag 19. februar 2021

Deg og meg

.Jeg har fått kopp av far i huset. Helt perfekt " deg og meg " kopp, synes kaffen bare er spesielt nydelig i denne også.

Nå er både morsdag, valentinsdag og fastelaven dag over. Snart en uke siden. Jeg ble som seg hør og bør feiret med gaver, klemmer og blomster og fine ord.  Glad sitter jeg igjen og gleder meg over familien  min, uten dem er jeg ingenting. 😉Vi er fortsatt heldige, fint vintervær, mat på bordet og ingen corona smitte i kommunen, kan det bli bedre? 
Jeg går turer med piggsko og øreplugger hver dag(nesten) og nå begynner jeg å glede meg til våren. Dagene forsvinner fort og februar er jo bare en svosj, så er den over. Men sola varmer godt allerede, siste turen min måtte både vottene og den varme Tromsø hoodien min taes av før jeg nådde hjem he he.


Ellers skjer det så mye heller.
Enda kan jeg smykke meg med Februar måned  og være i " latmanns modus". Men strikkepinnene er i gang og har sånne kjedelig produkt som ullsokker på, men beste når en skal se TV samtidig, da gjelder det å ha noe enkelt på pinnene. Disse blir Yvonnes sine.


Ha en flott dag, ikke glem å leve hver dag💓

4 kommentarer:

 1. The socks must be warm.
  The photos are beautiful.
  Have a nice day with your family.

  SvarSlett
 2. Så koselig kopp, vi er heldige som har gode familier rundt oss. Vakre turbilder.

  SvarSlett
 3. Flotte sokker, jeg liker dem på føttene ... selvstrikket.
  Vakre roser fra morsdagen og et flott teppe under :-) ja, familiene og barna våre er de beste vi har.
  Hos oss kommer våren neste uke ... foreløpig !!! varm og sol.
  Ha gode turer i solskinnet for deg. Hilsen Viola
  P.S. en så nydelig kopp :-))))

  SvarSlett
 4. Sokker er ikke dumt å ha på pinnen! Koselig når det er litt mønsterstrikk, og det gjør de ekstra fine. Vakre vinterbilder du deler. Dere har vel vinter en stund til der nord. Her håper jeg vinteren er over for denne gang. Nå spirer snøklokkene. :-)

  SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...