torsdag 4. mars 2021

Rundinger i lappeteknikk.

Jeg har gått lang tur i skogen med barmark og herlig lyd av skog og bekkebrus. Det var et mildt drag i luften og jeg begynte å drømme om våren.
 I dag derimot laver snøen ned igjen, men det er en annen historie.

Sist helg ble minstemann i familien 34 år, jo synes ikke det er så lenge siden, men men. Tiden går fortere og fortere og jeg begynner å tro jorda snurrer litt fortere rundt enn før.
På syrommet skjer det ting. Jeg har prøvd meg på runde stoffbiter i lappeteknikkens verden.  Veldig i prøvefasen, men det var veldig artig å sy. Fant et slags mønster på Pinterest som jeg tok utgangspunkt i.
Jeg bruker overtransportøren og plages ikke så mye med at stofflagene bobler seg. Inni har jeg vanlig bordvatt, synes den er best av alle "vatter".
Forsøkte å holde meg til blåfarger og litt brunt og svart og ble ganske så fornøyd med denne løperen. Til familiens frossenpinn ble det nye lange strømper i garn fra Rema og Mor Åse, beste å strikke sokkker av dersom de skal holde ei stund.
Har tidligere strikket av Sportragg fra Viking Garn, men den skuffet veldig, ikke god til sokker, hull etter noen dager i støvlene.
 
 Ellers føler jeg meg litt som denne dama i dag, men jeg har ikke så vakre krøller i pannen. Bildet er lånt fra >Pinterest. Ha en flott dag.


4 kommentarer:

 1. Kjempelekker løper i runde former. Perfekt stoff/fargevalg synes jeg. Flott quilting også.

  SvarSlett
 2. Gode sokkar, og spennande og fin løpar :)

  SvarSlett
 3. Å feire bursdag er alltid hyggelig og spesielt når alle kan være sammen. Vi feire februar, mars, april ... Glede... ah og juni :-))
  Din løperen er så fint... jeg liker fargene... vakker.
  Og nå vi bruker sokker igjen... kald utenfør. Alltid veldig bra med selvstrikket sokker.
  Klem. Takk for vakre bilder.

  SvarSlett
 4. Ja det er koselig at våren har kommet, selv om det snør litt innimellom.
  Du er flink med farger, - og fargesammensetning, ser jeg, og veldig flink med symaskinen!
  Og så ser jeg at vi har noen av de samme favorittene når det gjelder sydenturer. Både Kreta og Kroatia liker jeg veldig godt. Bare så synd at vi ikke kan reise enda...

  En liten søndagshilsen fra Inger G.

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...