mandag 27. juli 2020

Tanker fr et sykkelsete

Kvelden ble så fin etter en dag med sprutregn og tunge skyer. Jeg tenker en sykkeltur gjør godt etter sofa ligging idag, he he, Ute er luften fuktig men lun og sola skinner .


Min sykkelrute er litt forskjellig, men oftest sykler jeg til Rodal. Nydelig plass med strand og utsikt mot Torghatten og Vega. Når dagene er slik som idag , finnes nesten ikke finere plass her omkring.

Å sitte på et sykkelsete med musikk på øret og synet av vakker natur er godt for kropp og sjel, ikke minst kropp, En får liksom en sånn god ro i kroppen og er nærmere  naturen på en måte, lukt av himmel og hav er noe for seg selv.

I strandkanten satt det to hegrer og koste seg i sola, like bortenfor en stor havørn. Jo Helgeland er et land for seg selv og leverer og leverer. Og vi som bor her kan prise oss lykkelig og nyte dagene.
 Blomstrene begynner å bli litt avblomstret, rødkløveren som er nydelig i sin enkelthet, begynner å bli brun og vissen. Jeg ser tegnene så godt på at vi nærmer oss en annen årstid.


I gårkveld kjørte jeg hit og tok dette bildet før sola gikk i havet.

Ønsker alle solnedganger som dette.
I

1 kommentar:

Gran Canaria

I dag er det 3 dager siden jeg kom hjem fra en måned på solens øy. Dagevis med sol og varme, restaurantbesøk, bading og "slaraffen liv&...