mandag 6. juli 2020

For snille piker går solen ......

Det er ganske stille på syfronten for tiden, likevel har det blitt ett og annet sett med dukkeklær. Som alltid er disse tre verdens beste "prøvedukker" OG STILLER ALLTID OPP.
Nå er det sånn at solen går aldri ned for snille piker, og denne gangen ble det min tur. Som ikke det er nok, vi her på Helgeland har hatt sommer som på en annen planet. Det har meldt regn, men noen små dråper og så skinner sola igjen. OG dette liker vi. Nå savnes verken sydenturer eller øl i gigantiske glass med frostrim på.  Vi har det som plommen i egget her vi bor og dette ser ut som det varer og varer.

Lange late solnedganger og trøtte soloppganger, hva er vel forskjellen når man er pensjonist og har lagt vekk klokka. De siste dagene har det ikke vært så varmt men sol og regnfrie dager er bare til for å nytes.
Og vi har fotomotiv i massevis for den som vil ta bilder. Seint en kveld  tok jeg disse. Bildene taler for seg selv.
Ha en solrik aften


2 kommentarer:

 1. Tusen takk ... vakre bilder, en glede å se.
  Jeg ønsker deg en deilig sommer... videre og videre...
  Yes... så herlig :-)))
  Dukke klær er super fine.
  Klem Viola

  SvarSlett
 2. Wow så fine bilder!!! Ja det har vært fint her fram til juli startet men siden har det blitt kjølig. Til og med minusgrader et par netter... Men blir nok bedre senere håper vi. Og så fine dukkeklær du har sydd. Ja de stiller opp som modeller og det er bra👍🏻 ha en fin uke videre.

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...