lørdag 25. juli 2020

Aldri så galt...Fotballkamper kan utløse så meget. Når Rosenborg enter banen og mannen i huset benker seg foran Tv, ofte med små tilrop og kommentarer, da rømmer jeg stua. Og det er ikke så galt at det ikke er godt for noe. Jeg fikk sydd litt og denne ble resultatet. Jeg hadde mange grønne og turkise lapper ferdigeklippet og såvidt begynt og da er det så lett å fortsette på noe nytt. Som alltid etter innfallsmetoden.Veldig fornøyd med den og tenker det blir en julegave når den tid kommer. 


Jeg kjøpte litt nye stoffer i Namsos sist og disse litt store gryteklutene ble til i samme slengen. Veldig artig gardinrest som kan nyttes til noe helt annet enn å sy gardiner av. Jeg pyntet med litt gule blad for å å litt liv i alt det gråe.Ute blomstrer Sylfinen uten stopp, selv om regnet pøser ned idag.. Nå hadde vi litt vind også sist dagene og den er blitt litt frynsete i kantene, men dog. Vakker, blomstrer hele sommeren og verdt hvert øre.

I morgen melder det bedre vær og jeg gleder meg allerede til en ny dag. Ha en flott aften.

1 kommentar:

  1. Så nydelig løper du har laget! Smart å tenke julegaver tidlig. Vakre blomster også, og de er kjekke som stadig kommer med nye blomster. Her jeg bor har vi hatt et par fine dager med sol nå, men det har vært mye regn og litt kjølig de siste ukene. Kos deg og nyt sommerdagene!

    SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...