tirsdag 23. juli 2019

Vi har ikke ventet forgjeves

Jeg måtte ned på syrommet og legge opp en kjole til en bursdagsfest her om dagen og da kunne jeg ikke la være... det ble et par grytekluter. Gammel dongribukse kan brukes til så masse. Jeg kaster dem sjelden, men gjemmer til en eller annen anledning og vips.

Vi har fått sommer i år selv om det så nokså mørkt ut ei stund og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Temperaturer over 20 grader og fin lun bris som rasler i trærne, det er ikke så nøye om sola ikke skinner hele tiden, vi trenger varme  og det har vi fått. Jeg elsker disse stiene i skogen som er gruslagt og krokete. En herlig stillhet. Jeg og Timba nyter dager som dette.  Ute i min  mystiske hage vokser det vilt for å si det mildt. Ugresset har fått et dugelig forsprang og leder fortsatt, men noen blomstrer er det blitt også. Jeg kjøpte 2 Sylfina i vår og de var virkelig verdt pengene. Nå er de kjempe store og et skikkelig blikkfang.
I bøttene vokser potetgresset og det er veldig spennende å se om vi får en avling vi kan leve med he he he.


Med disse to i baksetet blir bilturen en lek.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...