mandag 8. juli 2019

Langs en landsveg

Det er seint på kvelden og jag har gått læng tur i  det svenske landskapet.  Her er nydelig med skog og vann og en ubeskivelig stillhet innimellom tungtrafikken som dundrer forbi. Tømmerbiler med STOR last og dobbelt hengere på slep. Ellers er det fredelig og  idyllisk her. ICA butikken ble lagt ned  i vinter og vi må kjøre to mil for å handle. Av og til kan noen gå forbi med hunden sin. Alle kikket på skrå mot huset vårt.."Normennen finns her nå".
Men å gå langs en landevei gir fred og ro i sjelen. Prestekrager eller kanskje er det balderbrå lyser opp veikanten. Og den vakre rødkløveren og ikke å glemme blåklokkene. Jeg blir 10 år igjen og husker hvordan vi tok en blåklokke i munnen og blåste den så langt vi klarte. Tror ikke ungene gjør det lengre.


Som feriekos har jeg sydd grytekluter og ei toalettmappe. Ser hele tiden at jeg mangler masse i sykurven min her i Sverige, men jeg lurte det til med litt hell og mest pågangsmot.
Var innom hos en sybutikk i Strømsund og fornyet varelageret litt(akkurat som om jeg mangler noe)
Det er sol i kveld og jeg kjenner litt på å nyte de lange lyse sommerkveldene. Men mygg og knott har party utafor huset her så det går ikke å sitte ute.

En stor edderkopp dingler utenfor vinduet mitt og kikker sikkert nysgjerrig inn på meg.

I morgen blir atter en vakker dag.
Sov godt dokker ute i verden.❤

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...