søndag 26. mai 2019

På veg

Hele tiden er vi på vei.....enten til jobb, til butikken, til klessnora eller what ever. Men idag da jeg satt å drakk morgenkaffen ilag med mannen min, ble jeg oppmerksom på at jeg ikke vær på vei noen steder. Jeg kunne bare  sitte stille og stirre i tomme lufta. Det var en fantastisk  følelse og jeg gleder meg til resten. 28 juni er siste dag og jeg slipper ut og er fri. Harde ord ja vel, men jeg er et sommerbarn som alltid har trengt frihet til å bare være meg. Nå er det like før og jeg bare gleder meg.

En dame var innom i går med en kjole som er kjøpt i Syden. Den er en modell hvor stoffet er klippet på skrå for at en størrelse skal passe alle, både tykke og tynne. Damen ville ha kjolen sydd inn fordi hun følte seg stor og uformelig i den. Joda jeg har gjort samme tabben selv. Det er så nydelige farger på stoffet og en blir fristet så lett dessverre. Min kjole havnet tilslutt i den røde boksen til Fretex.
Jeg har sydd inn kjolen til damen og vil tro hun ikke blir helt fornøyd mest fordi denne modellen ikke er så enkel å gjøre smalere. Ellers så er symaskina ikke i drift så mye. Den er ikke god og i morgen sendes den inn til evnt reparasjon eller undersøkelse. Jeg har 14 dager ferie og nytter sjansen imens. Håper den er ferdig til jeg kommer hjem.
Ha en flott dag.


2 kommentarer:

  1. Det nærmer seg med stormskritt nå. En måned går rykende fort. Det så ut som en vanskelig syoppgave du hadde fått, men kjolen ser jo veldig fin ut, men kanskje det er sånn som føles som et telt når en har den på?? Kos deg på ferie, og håper symaskinen er i orden når du er tilbake. :-)

    SvarSlett
  2. God ferie... klem fra Viola

    SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...