lørdag 8. juni 2019

Ferie i Kroatia


Vi er i Makarska i år igjen. Stadig drar vi tilbake hit. Det er noe med atmosfæren som tiltrekker oss. Vi er her på andre uka og hjemreise nærmer seg dessverreI gamlebyen ligget et galleri som dette

Fantastiske bilder et stilt ut...og det er gratis inngang.I dag har vi vært  på stranda og bada. Kaldt vann enda, men herlig likevel da det var veldig varmt idag. Ser ut som godværet skal være til vi reiser hjem.

Og vi har smakt på, prøvd mye forskjellig og overalt får vi smakfull mat. Spørsmålet e bare å tørre. Spekematen her er upåklagelig med god røyksmak nesten som den pappa lagde i sin tid.ha en super  kveld med eller uten røyksmak.
2 kommentarer:

  1. Takk for titten! Det ser ut som du har hatt fine dager på ferie. Utstillingen ser veldig flott ut! Herlige blå/turkise farger på kunsten. Mat fra andre kulturer er spennende, men som du sier: en må å våge å smake. God helg!

    SvarSlett
  2. Spennende med det galleriet. Ser ut til å ha vært en fin ferie!

    SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...