søndag 1. april 2018

Gode dager

Så ble det den nydeligste påska i manns minne nesten. Herlig sol fra klar himmel og fridager. Skiene mine er godt bevart på mørkloftet, men det går helt fint å gå på bena i skogen og på fjæra. Utsikt mot Gimlingen og Sømnalandet.

En dag var vi på Holm hvor jeg vokste opp. Nå står huset tomt og er været av tidens tann.  Bare tusen minner strømmer på. Ikke minst om pappa som døde for 13 år siden. Arbeidshuset hans står nesten likedan og det er både sårt og godt å se verktøyet hans ligge der som før.Jeg og Saga har sydd til påske, Hun med sin første høne på symaskin. Så artig  å se hvor ivrig og flink hun er. Her er mine påskehøner, sydd iår, men gitt bort til en god venn. Modellen er fra stoff og stil, men øynene er kjøpt på Tiger(tgr)

Denne boka fikk jeg like før påske, Den er helt nydelig med så mye inspirasjon, men tror ikke jeg kommer til å strikke noen av modellene. Nå baler jeg på med Oda kofta og garn som filtrer seg alle veier og den er ikke så snarstrikket som jeg trodde.

Til påske fikk jeg stoffpakke fra Stoffogstil også. Men den er bare såvidt pakket ut. Jeg har så mye andre oppdrag som må gjøres først. Gardiner til et tantebarn og klær som skal repareres til småjentene så arbeidsløs er jeg langt unna.

Ha en fin og gul påskekveld.

1 kommentar:

  1. Flotte bilder med solskinn og vakker natur. Fint å gå tur på beina uten ski også.
    (Mine ski henger på kjellerveggen.) Godt å ha gode minne om de som ikke lenger er i blant oss. Så kosleig å sy sammen med barnebarnet. Kjempefine påskehøner. Lykke til med strikkinga, og de nye fine stoffene. :-)

    SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...