torsdag 26. april 2018

Dager som dette

 Vi har vært en uke i Sverige og hatt herlige dager.  Dager som var så stille, uten en lyd og vi satt ute i solskinnet og nøt stillheten, bare avbrutt av en bil som dro forbi i ny og ne. Ikke så veldig mye tegn til vår med snøhauger i alle fasonger, men det dryppet fra taket og det er vårtegn det også.

Jemtland er kjent for stor bjørnebestand og denne fant vi i entreen på en restaurant. Ganske så ufarlig og vi kunne gå tett på og ta den i øyesyn he he. Ville ikke vært så modig om den hadde tittet fram i skogen.Heldige  oss fikk besøk hjemmefra  Ble litt mer lyd rundt oss med disse i huset. Sene kvelder med kortspill og yatzy er skikkelig hyttetur ikke minst.
Vi var på Utsikten på Tåsjøberget og spiste lunch. Heldig for små jenter var det spaghetti på menyen denne dagen. Nå er det meste mye billigere i Sverige og vi nyttet sjangsen og spiste Pizza og kebab sammens med ungene.


Som jeg ha sagt tidligere ble min gamle trofaste venn symaskina med denne gangen.  Ingenting er som å våkne tidlig å bare kunne sy uten klokke som stresset meg.

Denne toilettmappa ble sydd tidlig en morgen da sola sto opp.  I bagello design, rosa og med bittesmå lapper jeg hadde gjemt lenge, kommer alltid til nytte.
Ha en vårlig dag.


1 kommentar:

  1. Så deilig med ferie, og ekstra kjekt når du kunne kose deg med symaskinen. Kjempefin toalettmappe. Gøy med bagellomønsteret, og jeg tenkte det var en fin måte å bruke rester av strimler/lukkekanter på. Og så kjekt å kunne ta familien med ut å spise. :-D

    SvarSlett

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...