lørdag 14. april 2018

Kattefamilien

I dag sto jeg opp akkurat like tidlig som jeg pleier selv om det er lørdag. Sola var også i ferd med å stå opp og jeg fikk med meg en nydelig soloppgang.  Solstrålene traff strømlinja og det gikk som en linje av gull inn i huset vårt. Tar det som et godt tegn og tenker at dette blir en flott dag.

Jeg har endelig sydd dette teppet som har jeg fant på pinterest for en tid tilbake. Har tatt meg friheter og laget min egen versjon selvfølgelig, men ideen er ikke min. 
Klippet ut kattene på frihånd og kantet rundt med sikksakk søm. Og så ikke minst de grønne øyne var viktige he he. 
 I min familien har vi nesten alltid hatt katt. Nå låner vi bare nabo katten av og til.
Planen er at jeg skal sy til småjentene, men tiden får vise. Det som er viktig er at jeg er kommet meg igang og symaskina er atter min beste venn. I morgen tar jeg den gamle symaskina med til Sverige og gir den nye muligheter. Samtidig pakker jeg stoff og tråd og håper å kunne kose meg litt i ferieuka.


Fikk sydd ferdig litt småting blant annet denne sminkeveska som har ligget uferdig i årevis. Nå er det ikke så mange "ufoer" heldigvis.Dette er også en familie. Det er mine besteforeldre med alle barna. Min pappa sitter til høyre ved siden av bestefar. Idag er det bare to som lever, minstegutten onkel Arnold på fanget til bestefar og onkel Hans som står og holder i pappa. Min bestemor kom fra en øygruppe ytterst i havgapet og ble hele 97 år før hun døde. Hun var en litt spesiell dame som spådde i kaffegrut og snakket med kråka. Hun spådde meg min fremtidige mann ☺ ikke minst og jeg elsket henne. Når jeg ser dette bildet strømmer minnene på om alle som er borte.

Forrige dagen ble første tur på sykkel iår. Var helt herlig.  Håper det blir mange turer i nydelig vær. Ofte er det så kaldt her på denne årstiden at en ikke orker sykle så mye i sørvest og regn. I vinter har alt vært annenledes værmessig. Måtte det vare og vare.

Med ønske om en superfin aften.

1 kommentar:

  1. Så koselig katteteppe! Likte de forskjellige stoffene på kattene og den lyse fine bakgrunnen. Alltid kjekt med ufoer som blir ferdige. Sminkevesken var veldig fin. Kos deg med ferie; symaskin og stoffer! :-)

    SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...