mandag 2. april 2018

De siste dagene har jeg gjort ferdig et "krabbeteppe" til en liten gutt som skal komme til sommeren. Nei jeg skal ikke bli bestemor, det er bare til en venn. Og mens jeg nyttet muligheten til å ta et bilde ute kom Lilla og inspiserte hele greia. Jeg har fått brukt opp noen gamle stoffbiter som liksom ikke passet til noen andre prosjekt. Fargen på teppet blir litt feil her, men ikke alltid "dataverden"er helt på vårres side.

 ☺☺
















Nå er det fotballkamp på Tv og da holder jeg meg litt på avstand for å si det sånn. Passer ikke helt inn verken med kommentarer eller tilrop sies det. 
I morgen er påskeferien over for i år. 
5 uendelige dager forsvant som dugg for sol. Og vi har hatt masse sol så det er ikke uventet he he...
I morgen er det jobb og pliktene som kaller.

Og til min store glede kom disse stoffene, bestilt på WISH like før påske. Helt nydelige stoffer til DEN prisen. Bare fantasien kan stoppe en, mulighetene står i kø. Dette blir å ta med til Sverige neste gang ilag med min gamle trofaste symaskin.
Ha en kø fri aften.

1 kommentar:

  1. Så fint krabbeteppe! Kjekt å sy til de små. Ser ut som pusen liker det også. :-D Alltid kjekt med nye stoff, og på Wish kan en få mye billig. Jeg bruker både Ebay og Wish spesielt til syutstyr. Knapper, trykknapper veskeutstyr mm. Så er det jo så kjekt med pakker i posten. Må jo flire litt når jeg har bestilt noe til 10 kr og fraktfritt, og får pakken rekommandert i posten. Ha en fin uke! :-)

    SvarSlett

Vi som står opp med sola.

I dag sto jeg opp litt før sola. Den kom over åskammen noen minutter senere. Dagen i dag blir nok fin. Graderstokken viser imidlertidig bare...