tirsdag 29. april 2014

SverigeturSist helg ble det endelig tur til Sverige. Vi har snakket om tur til huset vårt i Tåsjø lenge, men noe har kommet i vegen hele våren. Gledelig var det å kunne ta en tur, selv om det ble såkalt snartur.
Alt var heldigvis fint og da vi kom fram, var det 15 varmegrader og sol klokka 8 om kvelden. Det var faktisk kaldere inni i huset.
Vi hadde bil- henger med og fikk tatt med denne veggreolen også. Den passet så bra, neste gang blir det tatt med en større TV. Nå begynner ting å komme på plass og vi mangler faktisk ingenting i huset vårt.
Vi gjorde ikke noe nyttig denne helga, bare leste, så Tv og koste oss. Lørdagen var vi i Strømsund og fikk handlet masse på Dollarstore, systembolaget og konsum/Ica.


 
Jeg fikk tatt disse bildene av to svaner i et vatn like ved veien. Snakk om nydelige fugler. Prøvde å få til et hjertebilde av svanehalsene og lyktes nesten.

Da vi kjørte over Lifjellet var det reinsdyr i veikanten også.
Fine dyr, men veldig nervøse. Denne løp av gårde med det samme den fikk øye på bilen.
Det var nydelig på Lifjellet. Nok snø til å gå på ski. Mange hadde tatt turen i det fine været, det sto biler i veikanten overalt.

Antar neste gang vi kommer til Sverige er våren kommet for fullt. Planen er å få klippe hekken før den blir for høy igjen. Så er vi spent på salget av huset til Egon. Får vi nye naboer???

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...