torsdag 30. juni 2011

Sommerferie


Nydelig knaggrekke ble med hjem.

Jeg har 2 ukers sommerferie og bare nyter dagene. I helga var vi i Sverige en "harrytrip". Heldig som vi var med været ble det en riktig så flott tur. Alle innsjøene i Sverige og nydelig solnedgang, gir mange fine foto objekt.Som å ligge under et stort grantre og se opp på himmelen er også noe man kan gjøre en feriedag.
Eller sitte ved sjøen og bare være til. Når en attpåtil har et lykkelig barnebarn rundt seg, kan ikke livet bli bedre.

Ikke minst er det spennende å gå på DollarStore når en er i Sverige. Måtte bare kjøpe dette nydelige skiltet og knaggrekka til en meget hyggelig pris.  En klokke med blomster ble det også.

I dag er det grått og tåke her, jeg venter på at sola skal komme frem, men det kan nok ta sin tid. Har god tid i dag og det er en herlig følelse. Ikke at det er mangel på prosjekter som skulle vært satt i drift, men litt feriemodus må det være lov å ha.
I morgentimene sydde jeg en veskepung til Yvonne. Hun ønsket en for å ha i håndveska for å samle alle disse tingene som flyter rundt. Skal ta bilde og vise dere senere.

Hilaen Sølvi Sytroll

2 kommentarer:

 1. Så fine bilder. Ser ut som du koser deg i ferien.
  Ha en fortsatt fin ferie.

  Elisabeth

  SvarSlett
 2. Høres ut som du har det fint i ferien. :o) Deilig å nyte sånne dager!
  Så mye fint du har kjøpt deg! Nydelige ting!

  Kjempefine bilder!

  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Bente

  SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...