lørdag 25. juni 2011

En klok morgen

Da jeg sto opp i morges, var jeg innhyllet i en herlig feriefølelse. To ukers ferie kan jammen virke langt sånn første fridagen ihvertfall. Drakk kaffekoppen min og bare kjente på følelsen. I kroken sto imidlertid symaskina mi og tittet skått opp på meg. Den har virkelig fått hvilt seg i det siste.  I og med at jeg var i kjempe godt humør, kunne jeg ikke overse den i dag også.
Skiltet er laget av et juleoppheng som ble kjøpt på Jysk i fjord. Jeg malte det hvitt og med litt spray og skrift ble dette resultatet.

Husket jeg hadde kjøpt et uglestoff da jeg var i Trondheim sist, som skulle bli til en stor pute vi skulle ha på "Hjerterommet". Dette rommet er mitt og Myrlas rom, hvor vi kan se filmer, tegne, lese eller bare kose oss. 
I mitt hus er det også mange "fotballkamper" som mannen må se, og det er godt å trekke seg tilbake i sånne stunder.(Livredd kan man jo også bli av diverse bannskap, rop og tramping som som man blir omgitt av,mens kampen pågår.) Et hjerterom er i all tilfeller godt å ha....
Full av iver ble stoffet hentet og puta sydd. Den ble riktig så fin og jeg følte jeg hadde tatt en klok avgjørelse.

Gleder meg til Myrla får se den, antar hun blir glad.

Været i dag er noe uberegnelig. Litt sol, regn og skyer. Jeg har hengt masse klær til tørk og håper det bedrer seg utover dagen.

1 kommentar:

 1. Hei Sølvi! Håper du koser deg og nyter dagene!

  Hjerterommet hørtes ut som et veldig koselig rom, og ugleputa var kjempefin!

  Nydelige bilder i forrige innlegg!

  Ønsker deg en fin kveld og riktig god ferie!
  Klem fra Bente

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...