søndag 29. oktober 2023

Lenger dag.


Nå tilbringes det flere timer på syrommet enn før. Snart julemesser og det må syes litt nytt. En toalettmappe av dette vakre stoffet som det er spart på i mange år. Den er quiltet sammen og vil passe til en dame som liker  litt fargeknall. 
Syverden i det siste har vært litt fargeløs siste årene synes jeg, det var mest hvitt, beige og grått som slo an både innomhus og uttafor👀. Men heldigvis begynner fargene å komme tilbake. 
Det ble et par grytekluter i kjent mønster. Tømmerkoie-mønsteret er nok noe de fleste tyr til når idene mangler.


Til en prinsesse ble denne sydd. Vet ikke hvem det er enda, men hun finnes der ute et sted. Kan hende hun finner den på julemessa.




 På Helgeland har finværet vart og vart i dages vis, Solnedganger som kan ta pusten fra en og hver. Sømnalandet bader i gullskimmel hver ettermiddag. Men dagene er mye kortere og vi må nyte dagslyset mens vi har det. Kom litt snø i gårkveld og vi ser vinteren nærmer seg faretruende.
I natt ble klokka stillet tilbake og dagen i dag er kjempelang heldigvis. 

Ellers er jeg blitt friskere i kroppen etter operasjonen og klarer mer uten å måtte ligge på sofaen. Jeg er takknemmelig og nesten forundret over at jeg ble frisk av kreften så fort. Av og til er det som om det aldri har skjedd
. 💗💗💗

1 kommentar:

  1. Skjønner godt at de tankene kommer, - som om det aldri har skjedd. Først blir vi sjokkert, så blir vi fortvilt, - men etterhvert godtar vi det som skjer. Og når det går så bra som det har gjort med deg, så blir det rart å tenke på i ettertid....
    Ja det været vi har hatt de siste ukene, er helt utrolig! Flotte solnedganger, kveld etter kveld, - men kaldt ja. Det har ikke kommet snø her enda, men kuldegradene er her... Og snart reiser jeg i fra de :)
    Så nydelig fine toalettmapper du har sydd, - disse blir nok fort solgt på messa tenker jeg!
    Ha en fortsatt fin høst på Sømnalandet!

    Klem

    SvarSlett

1.mai

Mai måned kom som en sommerbris med alt den har med seg. Her på landsbygda er det fast takst at bøndene kjører ut møkk 1.Mai. Med all sin od...