mandag 17. april 2023

Våren kommer.

Jeg har hatt rolige dager i kjelleren og mangt og mye dukker opp. Hyller er fylt opp med stoff og annet som er samlet på. Det er greit å gå gjennom litt av og til.
 Denne veska ble sydd av en liten brodert brikke jeg lagde mens jeg gikk på ungdoms-skolen, for nesten 100 år siden, sydd på lin og like fin. Måtte bare gi den nytt liv og nytte. Ble en liten veske/nett og allerede en annens eier.
Den svarte vesken er sydd av en gammel pute. Den er sirlig brodert med ullgarn på ullstoff og veldig flott. Nok et nett og til glede for noen forhåpentligvis.😁 

 


Til kjøkkenet har jeg sydd et nytt pynte håndkle oppheng. Det ble med motiv katt denne gangen. Litt annenledes og rart, men jeg ble veldig fornøyd. Etter ide på pinterest og uten noen mønster. Mye blir til etterhvert og det er mest spennende. Ute har jeg raket dødt gress og vasket terrassen i dag. Kaller det vår når sola står varm og klar på himmelen og det viser 13 grader. Knopper på hekken og rosebuskene og jeg kjenner glede over at vi går vår og sommer i møte. Vinteren har vært så lang. Som jeg har sagt og gjerne repeterer så er jeg et sommerbarn. 
De lyse kveldene her nord er i anmarsj og jeg nyter hvert øyeblikk. Takk for at jeg er så heldig, ha en fjong aften du der ute, hvor du enn befinner deg.

1 kommentar:

  1. Kattene er så morsomme... vakkert sydd og begge veskene dine er kjempefine. Spesielt den sorte med dette utrolige broderiet (er det ikke eller) det vakre broderiet ditt fra skoletiden har funnet sitt reisemål, forhåpentligvis vil den nye eieren sette pris på det :-))
    Hos oss er det kaldt for øyeblikket rundt 8 grader, grått og regnvær, men det grønne på trærne er ute... i Sverige Kalmar z. B. Öland er solskinn med 15 grader... vi går mot det, sola skal visstnok komme på torsdag :-))) nå har jeg på meg den tykke ullgenseren min. Mange hilsener til deg.

    SvarSlett

Gran Canaria

I dag er det 3 dager siden jeg kom hjem fra en måned på solens øy. Dagevis med sol og varme, restaurantbesøk, bading og "slaraffen liv&...