tirsdag 4. oktober 2022

Høsten er kommet.

Å komme hjem etter 1 måned i Kroatia var herlig. Selv om høsten er kommet med gule trær og lav sol, kjenner jeg på godfølelsen.
En liten flik av blomster ute, men dette er siste sukk fra den uredelige hagen min. Har en solsikke som baler på å komme ut, men tror ikke den klarer det. 
Jeg fikk noen timer på syrommet her en kveld også. Sydde disse to som blir lagt inn på "fattighuse" når jula nærmer seg. De er passe store med en lomme på innersiden og rommer det meste av toilettsaker for en week end eller "jentetur".


Jeg har ingen mønster, men syr etter innfallsmetoden atter en gang.  Det er det som er artigst med å sy synes jeg. Å skape noe helt i min stil he he.
Vi som hadde så begredelig sommer på Helgeland har fått finvær så det monner i september. Noe sent på året, men tror vinteren ikke blir så lang når høsten er fin. Likevel er ikke høsten min årstid. Jeg er et sommerbarn heldigvis.💗 Håper sola skinner på deg også, ha en flott dag.
 

2 kommentarer:

 1. Kjekt med sykos på syrommet. Veldig fine :)

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Jeg ser «sommerfuglbusken» holder koken, om høsten er kommet.
  Nå har jeg ti dager igjen av ferien min her, og gleder meg til å komme hjem.
  Så artige toalettmapper du har laget, - akkurat slike farger som jeg liker!
  Klem Inger G.

  SvarSlett

søndag i advent

Jo det er bare å innse at nå fer dagene med rekord-fart mot jul.  Ikke før stått opp så er det mørkt og kvelden kommer. Men med 4 pluss grad...