lørdag 4. juni 2022

Fuglesang med mere.

Etter 3 sommerdager, kom regnet i natt. Ja det er vind også, regnet kommer vannrett he he og ingen berger seg tørr uansett hvor rask en er til å springe. Men vakre solnedganger har gitt oss håp og tro på flere sånne dager . Her skinner kveldssola inn og farger salongbordet mitt rosa.


Jeg og symakina som er perlevenner (som oftest) har hatt noen stunder sammen og litt har det blitt sydd. Jeg klarer ikke slutte med gryteklute sying, den er enkel og rask. Tre forskjellige ble til forleden. Fikk også så vakkert stoff fra Kina med fugler på. Det er tropefugler tror jeg.
 Ute på fuglebrettet her sloss dompapp og gulspurv om plassen. Ikke å glemme måkeparet på hustaket. De øver seg hele dagen på å stupe mot alle som går forbi, snart kommer egg og unger og det gjelder å være godt forberedt. I verste fall kommer paraplyen fram når vi skal i postkassen.😄I utekrukkene har jeg plantet sylfina, den er finest å ha ute her på sommeren. Den er ganske hardfør og tåler mye, både vind og vatten. Ellers er det lite fornyelser i hagen. Heldigvis vokser alt og blir grønt i så fuktig klima og selv skvalderkålen kan være vakker. (jo det er sant) Jeg har delvis sluttet å erge meg over at gartneren min gjør en litt miserabel jobb. Det enkle er ofte det beste ( fritt etter Remas slagord)

 Med et lite "ord for dagen" på en serviett, ønskes du en flott dag og  god pinsehelg.

3 kommentarer:

 1. Vakre solnedganger med deg :-) og gryteklutene dine er superfine. Ha en fin pinse også og jeg ønsker deg solskinn... og ja, det stemmer...
  så ikke glem å tenke på deg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Du lager så fine grytekluter! Får lyst til å lage noen jeg også :) Men nå er alle stoffene mine pakket ned for vi skal flytte om en måned. Ikke dumt med servietter med så kloke ord!

  SvarSlett
 3. Kjempesøte grytekluter med undulater og pappegøyer på! Artig!
  Ja de måkene oppfører seg akkurat likedan som de vi har på jobb, - når vi kommer ut av bilen, så stuper de skrikende ned mot hodet vårt.... og enkelte ganger "driter" de også, så det renner nedover klærne våre. Off for et styr!!!! ( Vi har også tatt i bruk paraplyen...) Dette har pågått i årevis, og ingen får gjort noe, for de er fredede, disse fuglene.
  Nei nå ønsker vi oss. sommer uten iskald vind, og sol!
  Klem

  SvarSlett

På denne flekk på Helgelandskysten.

  J eg er  en sånn heldig sjel som er elsket. Joda jeg tenker ofte på det og vet det heter lykke. Også å bli eldre sammen tenker jeg, alle m...