lørdag 19. februar 2022

Mot lengre dager.

I natt har snøen virkelig slått seg laus i alle krinkler og kroker, nytter ikke med snøskufle lenger. Kjenner meg nesten maktesløs, den lille bilen min er nedsnødd og det ser ut til at vinteren skal vare og vare. Bare i februar sies det, tenk på Mars som virkelig er en snømåned.  Vet ikke om jeg orker å tenke på det.

Iallefall, det nytter ikke å deppe heller. Jeg er på lag med symaskina mi som sagt og vi leker oss med stoffer, nåler og fantasi. En ny toalettmappe med en elg passer vel bra på vinteren. Jeg sa flere dyr skulle komme og nå kommer dem på rekke og rad.Fikk så nydelig stoff fra Aliexpress med dådyr på og et med høns og haner..  Jeg ble overrasket at det var så flott stoff. Hønestoffet blir artig å sy av, nå som påsken står for døra.   
God helg til dere alle. En uke igjen av februar, jeg gledes med tanken på lysere tider og lengre dager. 6 kommentarer:

 1. Den toalettmappa med elg på var lekker! Og så koselig med forskjellige dyremotiv på stoffene. Ja, det er godt å kunne leke seg med stoffer og symaskin når naturen ikke er i godlage. Ha fine dager med symaskinen!

  SvarSlett
 2. Så koselige motivsoff du har kjøpt. Flott toalettmappe og elgen passet fint der. .Godt å ha symaskinenen til venn. Jeg har slitt med vennskapet til min symaskin lenge nå, men denne uken har jeg sydd litt, og nå håper jeg det skal bli kjekkere igjen.
  Skjønner godt du lengter til våren. De første vårtegna er kommet her sør, men i dag snødde det og de stakkars snøklokkene forsvant nesten under snøen. Ha en fin helg!
  .

  SvarSlett
 3. Neste år bytter vi to uker :-) Jeg tar de snøen og skiene mine... du får de grønne engene her inkludert skogen... og... da må jeg nok ta med hodelykta :-)))
  Flott at du trøster deg med symaskinen... fantastiske ting du syr. Jeg er glad for å se deg.
  Mange hilsener fra meg og klemmer. Viola
  p.s. jeg er også ved symaskinen :-)) såååå god :-)

  SvarSlett
 4. Så mykje fint du har sydd :)

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at du er lei snøen, i hvertfall den som må måkes..
  Men det er veldig mye lysere og triveligere ute, når den ligger der!
  Så mye artig du syr, - du er en "reser"!!

  Inger G.

  SvarSlett
 6. stainless steel steel - titanium glasses - Titanium Entertainment
  The titanium steel in babyliss pro nano titanium flat iron a stainless steel bottle may look like a dial, but is titanium strength it a ford escape titanium dial? The most common gold banding and bar type titanium white dominus is ti 89 titanium calculator platinum.

  SvarSlett

Lunefulle April.

Vi har knallblå himmel og sol. Jeg har tatt ut en solstol og plassert meg i solveggen. Det kjennes så herlig med sol mot et blekt vinteransi...