fredag 5. november 2021

I sverige

 Jeg har gått tur i de svenske dype skoger bokstavelig sagt og det kjentes så godt og fredfylt. Stiene foran meg var fulle av løv og myke å gå på. Ingen  snø her enda, i et lite tankestreif vet jeg at bjørnen kanskje ikke e gått i hi heller enda. Det skal være mange av dem her rundt i granskogen i Strømsund kommune sier statistikken. Men nede i landsbygda sier alle det er trygt å bevege seg i skogen men litt på vakt er det likevel greit å være.Disse flotte kjerrehjulene er hengt opp på stabburet i Hembygdsgården. Tror svenskene er mer opptatt av å ta vare på saker fra gamle dager, her på landsbygden er hembygdsgården et lite midtpunkt i bygda.

Her kjører vi over fjellet til Norråker, ingen snø her heller.. Ganske fint å ha sånn føre når vi er på langtur.


En vakker solnedgang mens vi venter på ferja.


2 kommentarer:

 1. Fine bilder fra turen din, høsten er så vakker ... og Sverige også. Vi hadde hatt ferien der om sommeren.
  Nå er det grått hos oss også og vinden blåser alle bladene fra trærne ... Symaskin ut :-))) Jeg er spent, hvis du syr din hat, den syr kjempebra ... ha det gøy for deg.
  Klem Viola
  p.s. Jeg sydde et lue bånd på innsiden av de hattene.

  SvarSlett
 2. Da kom du deg endelig til huset i Sverige, etter lang ventetid!
  Helt sikkert koselig.
  Ja man må i hvertfall gå "varlig" når det kan være bjørn i nærheten - hehe
  Det ser ut som høsten holder ut der, og at snøen lar vente på seg. Veldig greit når man skal kjøre over lengre strekninger.

  Ønsker deg en fin søndag!
  Inger G.

  SvarSlett

JEG ER IGJEN VELSIGNET.

Endelig er det såpass vær at jeg kan ta ut el-sykkelen min. Jeg har ventet spent på den første sykkelturen og fy flate sier jeg bare.... for...