mandag 7. desember 2020

Mørketidslandet.

Hver morgen kl kvart over 7 annen hver uke, kjører jeg noen kilometer og følger barnabarn til skolen som begynner kl halv 9. I dag fikk jeg oppleve en fantastisk himmel i øst i det sola sto opp som vi sier her nord. Himmelen  ble farget i en rosa farge jeg aldri har sett før. Lyset er helt magisk nå og på hver sin måte på gjennom dagen. Selvom vi bor ikke lengre nord enn Helgeland så er det ikke mye dagslys vi får.

Vi har ingen snø her så langt og det gleder meg. Snøen skal helst komme som et lite dryss på lessjulaftenen. I dag er det bare 17 dager igjen til julaften.  


Jeg har ikke sydd så mye i det siste foruten mye dukkeklær som jeg fikk bestillinger på.
Men en lang løper i julenes farger har det blitt. På grunn av Corona ble julemessa avlyst og jeg har litt overskuddsvarer i kassen min.I "fattighuse" sitter modellene mine, tålmodige som alltid. Nå blir de avkledd og kanskje naken gjennom julen, klærne de har på er solgt og skal sendes til spente dukkemammaer.
Ha en fortryllende adventsdag, bruk den godt, den kommer ikke tilbake.

 

1 kommentar:

  1. Herlighet så stilig løper! Smartbruk av mange urolige stoff. Den likte jeg veldig godt. Ja synd alle markeder ble avlyst men det kommer flere år framover tenker je. Kjempefine dukkeklær altså. Blir nok noen glade barn som får dessa👍🏻

    SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...