mandag 23. november 2020

Morgenstund

Det er tidlig tidlig morgen og jeg lister meg ned fra loftet. Ute er det bekmørkt, mørketiden her nord er kommet for fullt. Likevel er det en nydelig morgen og jeg kjenner velværet når jeg setter meg ned med første kaffekoppen. Dagen i dag, den skal bli min beste dag( Erik Bye vet hva han snakker om)

I den siste tiden har jeg sydd veldig mye dukkeklær. Etterspørselen etter Baby Born er ganske lik etter mange år har jeg inntrykk av. Jeg hadde et lite lager, men nå er det meste borte og jeg må sy litt til for å få unna alle bestillingene.
 
Noen juleduker har det blitt i år også. Denne blir julegave, sydd etter innfallsmetoden som vanlig.

Litt småstrikk foran Tv om kveldene. Nye votter til jentene. Rart vottene fra i fjord blir liksom borte sier Era.

 
Så er det dette lageret mitt av stoffer som ikke minker noe særlig. Julestoff fra mange år tilbake, og klarer liksom ikke kvitte meg med det heller. Dette er et Sandvik stoff og er ypperlig å sy grytekluter av. Julegave til en gammel venn som har alt.

En super tirsdag ønskes dere alle.

2 kommentarer:

 1. Å ja, jeg liker også min første kaffe om morgenen :-))
  Du har sydd nydelige dukkeklær igjen. Fantastiske julegaver. Jeg liker også løperen og gryteholderen med det søte Sandvik-stoffet.
  Flotte votter og takk for det vakre bildet... nydelig.
  Ha det veldig fint... gleder meg til helgen. Første advent :-)))
  Kos deg. Viola

  SvarSlett
 2. Ja første kaffekoppen tidlig på morgene er aller best, og da gjerne i pysj under et strikkepledd med fyr i ovn og radioens første nyheter på øret. Koselig. Å så fine dukkeklær. Fin duk og de grytklutene er jo så trivelige. For fine til bruk. Ha en fin adventshelg.

  SvarSlett

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...