søndag 3. mai 2020

Ny shopper.

Ny dag, nye muligheter. I dag er tredje dagen i Mai og det er grått og regn etter tre dager med lange solstunder, men iskald nordvind. Likevel har vi feiret litt og satt ut sommermøblene. 

Til og med "Fattighuset" er støvsugd og åpnet, men må få inn varmepumpen før den kan klargjøres helt. Og treplatten er vasket og klar for neste trinn... treolje, men vi trenger tørrvær så det kan bli ei stund.

Jeg gleder meg mest over at hekken og de få stakkars plantene mine har overlevd vinteren.


Fant gamle putetrekk på loftet her om dagen. Tenkte først på å gi til Fretex, men syntes det var flotte geopard trykk som kunne bli til noe annet enn puter. Dermed ble nok en veske sydd. Det er en Coronaveske absolutt. Jeg har glidelåslukking og det er en såkalt shopper med god plass. Den er foret med en gammel gardin. Hankene er akkurat så lange at jeg kan henge den over skulderen...jippi.


Og det er nesten som jeg må si "dessverre" blitt et par votter til. Skal jeg aldri slutte vottestrikken i år ? I allefall tror jeg disse blir de siste. 


Ønsker alle en vottefri kveld.

5 kommentarer:

 1. Wow så fin veske!! Og votter trengs for vi vet at der blir vinter neste år og😉

  SvarSlett
 2. Flott shopper ... fint med leoparden og de lange stroppene er vakker. Flott jobb og det er fantastisk å bruke rester.
  Hilsen deg. Jeg håper du få vakker været ... hurtig. Ja, de vakre votter er i gode hender i gaveeske :-))
  God uke for deg. Viola

  SvarSlett
 3. Flotte vesker og JA til gjenbruk! Du er flink som setter igang når du får en idè! Den kunne jo fort ha havnet på Fretex, men nå kan du gå på shopping med ny stilig veske! Det er nesten rart hvor forskjellig vær vi har her i landet. Her sørpå har i knapt sett snø denne vinteren og vår har vi hatt lenge nå. Håper dere også får bedre vær snart. :-)

  SvarSlett
 4. Så fint med gjenbruk når resultatet ble så flott. Lekker veske og fine votter.

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar på bloggen min. :) Kjekt med gjenbruk, ja. Stilig veske du har sydd, og fine votter! :)
  Hilsen fra Elisabeth

  SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...